Terug Hulp nodig
150 keer bekeken

Masterclass Slimste Belegger: Royce Tostrams en Nico Inberg

Masterclass Slimste Belegger: Royce Tostrams en Nico Inberg

Gedurende de Slimste Belegger is er iedere week een Masterclass vol praktische tips, tricks en meer. Op 13 november zal de Masterclass worden gegeven door Royce Tostrams en Nico Inberg.  


Royce Tostrams
Royce Tostrams is de godfather van de Nederlandse technische analyse. Hij is al actief in de beleggingswereld sinds de late jaren zeventig en werkte onder andere voor de Rabobank, Robeco en ING. Op zijn website Tostrams.nl publiceert hij dagelijks zijn analyses en hij is ook regelmatig, gewapend met grafiek, liniaal en een flinke dosis charisma op beleggingsseminars te vinden.    

Nico Inberg
Nico Inberg is al meer dan 20 jaar actief op de beurs en kijkt voornamelijk naar het fundament. Eerst als optiehandelaar en partner bij Nederlands werelds grootste handelshuis Optiver, later als zelfstandige bij het Amsterdamse Cebulon Investments B.V. Op IEX.nl schrijft hij objectieve en gevatte stukjes voor alle beleggers, van particulier tot professioneel.  

Deze derde Masterclass vindt plaats op maandag 13 november 2017 om 20:00 uur.

Over de Slimste Belegger
In samenwerking met IEX organiseert BNP Paribas Markets de 'Slimste Belegger', het spannendste beleggingsspel van Nederland. In dit gratis beleggingsspel leert u alles over de verschillende aspecten van beleggen en het handelen in Turbo's. U heeft de mogelijkheid een ervaren beleggingscoach te selecteren. Als deelnemer dingt u mee naar mooie prijzen, waaronder de hoofdprijs van 2500 euro! Meer informatie over de coaches, prijzen en inschrijving vindt u op www.slimstebelegger.nl.

maandag

13

november 2017

Dit webinar heeft al plaatsgevonden, u dient ingelogd te zijn om het terug te kijken.