Terug Hulp nodig

Masterclass Slimste Belegger: Guy Boscart en Nico Inberg

Masterclass Slimste Belegger: Guy Boscart en Nico Inberg

Gedurende de Slimste Belegger is er iedere week een Masterclass vol praktische tips van de beleggingscoaches en meer. Op maandag 4 november zal het tweede Masterclass onder leiding van Janneke Willemse worden gegeven door Guy Boscart en Nico Inberg.

 

Guy Boscart

Oprichter van en grote man achter beursinformatiesite US Markets, al sinds 1997. Boscart begon in de jaren tachtig met beleggen en biedt via US Markets diverse abonnementsdiensten aan op basis van intermarket- en technische analyse, waarbij hij onder andere gebruik maakt van Turbo’s van BNP Paribas. Zijn specialismen zijn indices, valuta en olie.

 

Nico Inberg

Al meer dan 20 jaar is Nico Inberg actief op de beurs en kijkt voornamelijk naar het fundament van een bedrijf. Eerst als optiehandelaar en partner bij Nederlands en werelds grootste handelshuis Optiver, later als zelfstandige bij het Amsterdamse Cebulon Investments B.V. Op IEX.nl schrijft hij objectieve en gevatte analyses voor alle beleggers, van particulier tot professioneel.

 

De Slimste Belegger 2019

 In samenwerking met IEX organiseert BNP Paribas Markets de 'Slimste Belegger', het beleggingsspel van Nederland. In dit gratis beleggingsspel leert u alles over de verschillende aspecten van beleggen en het handelen in Turbo's. U heeft de mogelijkheid een ervaren beleggingscoach te selecteren. Als deelnemer dingt u mee naar mooie prijzen, waaronder de hoofdprijs van maar liefst 2.500 euro! Meer informatie over de beleggingscoaches, prijzen en inschrijving vindt u op www.slimstebelegger.nl.

maandag

4

november 2019

Dit webinar heeft al plaatsgevonden en is niet meer beschikbaar.