Terug Hulp nodig
Technische Analyse en Turbo's: een populaire combinatie Sinds de introductie van de Turbo in 2004 is de combinatie Turbo’s en Technische Analyse zeer populair onder actieve beleggers. Wilt u een introductie in zowel Turbo’s al...
250 keer bekeken

Technische Analyse en Turbo's: een populaire combinatie

Technische Analyse en Turbo's: een populaire combinatie

Sinds de introductie van de Turbo in 2004 is de combinatie Turbo’s en Technische Analyse zeer populair onder actieve beleggers. Wilt u een introductie in zowel Turbo’s als Technische Analyse? Dan bent u van harte welkom op de Masterclass Technische Analyse en Turbo’s van BNP Paribas Markets en Nico Bakker.

Tijdens de Masterclass zal Erik Mauritz (BNP Paribas Markets) u kennis laten maken met de werking van Turbo’s, één van de populairste beleggingsproducten voor actieve, ervaren beleggers. BNP Paribas biedt inmiddels ruim 2.500 Turbo’s op meer dan 200 onderliggende waarden (variërend van aandelen, indices en grondstoffen tot valuta).

Na de uitleg over Turbo’s zal Technisch Analist Nico Bakker, gelieerd aan en hofleverancier van technische analyses bij BNP Paribas Markets, een introductie geven over de basis van Technische Analyse. Aansluitend hierop zal Nico Bakker zijn Dashboard Analyse Methodiek aan u presenteren. Deze methodiek is interessant voor de actieve dynamische trendbelegger die de kansen in de markt probeert te vinden; de koop- en verkoopkansen en de juiste timing van het aan- en verkopen van bijvoorbeeld Turbo’s.


woensdag

20

november 2019

Dit webinar heeft al plaatsgevonden.