Terug Hulp nodig

Fundamenteel beleggen deel 3

Hoe bouw je een portefeuille op basis van FA?
Fundamenteel beleggen deel 3

ProBeleggen en BNP Paribas verzorgen in 2021 elk kwartaal een webinar waarbij de basis van fundamentele analyse centraal staat. Beleggingsexpert en eigenaar van ProBeleggen Albert Jellema zal in deze uitzendingen u de beginselen van aandelenanalyse uitleggen onder regie van productexpert Rogier San Giorgi van BNP Paribas.

 

Deel III: Hoe bouw je een portefeuille op basis van fundamentele analyse

Hoe bouwt u een goede portefeuille op met aandelen? Waar moet u op letten? Hoeveel aandelen moeten er eigenlijk in een portefeuille zitten. Wie aandelen selecteert kan natuurlijk niet zonder fundamentele analyse. Tijdens dit derde webinar op 30 september 2021 doet beleggingsexpert Albert Jellema van ProBeleggen uit de doeken hoe hij een goede portefeuille van aandelen bouwt. 

 

In dit webinar gaat Jellema in op zijn eigen portefeuille en zal hij zijn ervaringen met je delen. Beleggen gaat altijd gepaard met risico’s en ook hier zal bij worden stilgestaan. Door middel van meerdere uitgewerkte beleggingstips staat hij stil bij fundamentele analyse en de opbouw van zijn portefeuille.

 

Bovendien: als u een kansrijk aandeel heeft gevonden, hoe selecteert u dan een belegging die past bij uw visie en de marktomstandigheden? Ook dat komt aan bod aan de hand van praktische voorbeelden door één van de productexperts van BNP Paribas. 

 

Wat kunt u nog meer verwachten?

Uitgebreid toegelichte beleggingstips

Inzage hoe je een portefeuille kunt opbouwen

De valkuilen bij het opbouwen van een portefeuille

Toepassing slimme beleggingsproducten

En natuurlijk is er ook aandacht voor de kosten & risico's

 

Is dit webinar iets voor u?

Dit webinar is geschikt voor kijkers met ervaring met het zelf maken van beleggingsbeslissingen en hun kennis over het selecteren van aandelen en beleggingsproducten willen verbeteren. De producten Rendement Certificaten en Turbo’s komen aan bod. Turbo’s zijn alleen geschikt voor beleggers met een hoge mate van risicoacceptatie.

 

Opvolging na afloop van dit webinar

Dit webinar zal periodiek opgevolgd worden met een vervolguitzending. Het tweede webinar in de reeks staat voor 30 juni 2021 gepland. Voor aanvullende gedetailleerde informatie over producten kunt u tussentijds een productwebinar volgen.

Daarnaast kunnen abonnees van het online beursmagazine ‘De Aandeelhouder op Zaterdag’ periodiek een update verwachten van de tips die in de webinars worden gegeven. Op deze wijze kunt u bij herzieningen van de beleggingsargumentatie op de hoogte blijven. 

donderdag

30

september 2021

Dit webinar heeft al plaatsgevonden en is niet meer beschikbaar.