Terug Hulp nodig

Fundamenteel en technisch beleggen: 7 aandelentips

Deel 4
 Fundamenteel en technisch beleggen: 7 aandelentips

In dit webinar combineren we de inzichten van fundamenteel analist Albert Jellema en technisch analist Nico Bakker.

Albert gaf vorig jaar een drietal webinars met als doel inzage te geven in de wereld van de fundamentele analyse. In dit vierde en laatste webinar in de reeks past hij de theorie van de eerdere uitzendingen toe op een zevental populaire aandelen op de Nederlandse beurs zoals Shell en ASML. Beleggers gebruiken technische analyse onder meer om hun timing te bepalen. Daarom zal Nico elk van de zeven aandelen onder zijn technische vergrootglas leggen. Tenslotte zal productspecialist Rogier San Giorgi van BNP Paribas een aantal relevante beleggingsproducten bespreken.

De beurzen bevinden zich op een interessant moment na de recente correctie in voornamelijk de groeiaandelen. De onvoorspelbare coronapandemie en een voorzichtige verwachting van economische groei maakt dit een belangrijk moment uiterst kritisch te zijn op de aandelen in uw portefeuille.

In deze unieke masterclass combineren technisch analist Nico Bakker (BTAC) en fundamenteel analist Albert Jellema (ProBeleggen & DeAandeelhouder) hun inzichten. Samen zijn zij goed voor vijftig jaar beleggingservaring. Bakker en Jellema bespreken zeven aandelen en combineren technische en fundamentele analyse. Na afloop heeft u een goed beeld hoe technische en fundamentele analyse elkaar aanvullen en heeft u de mening van Nico en Albert over zeven aandelen op zak!

 

Is dit webinar iets voor u?

Dit webinar is geschikt voor kijkers met ervaring met het zelf maken van beleggingsbeslissingen en hun kennis over het selecteren van aandelen en beleggingsproducten willen verbeteren. De producten Rendement Certificaten en Turbo’s komen aan bod. Turbo’s zijn alleen geschikt voor beleggers met een hoge mate van risicoacceptatie.

 

Opvolging na afloop van dit webinar

Dit webinar is het laatste in een reeks van 4. U kunt de eerste drie delen nog terugzien via ons archief. Als abonnee van het online beursmagazine ‘De Aandeelhouder op Zaterdag’ kunt u periodiek updates verwachten van de tips die in de webinars worden gegeven in het magazine. Op deze wijze kunt u bij herzieningen van de beleggingsargumentatie op de hoogte blijven. 

donderdag

3

februari 2022

Dit webinar heeft al plaatsgevonden en is niet meer beschikbaar.