Terug Hulp nodig
Visie en Tips 2023: terugblik op de rendementen van de tips van december 2022 Deze video geeft u een terugblik op de halfjaarlijkse Visie & Tips uitzending die BNP Paribas Markets al enige jaren organiseert. Jim Tehupuring van 1Vermogensbeheer,...
94 keer bekeken

Visie en Tips 2023: terugblik op de rendementen van de tips van december 2022

Visie en Tips 2023: terugblik op de rendementen van de tips van december 2022

Deze video geeft u een terugblik op de halfjaarlijkse Visie & Tips uitzending die BNP Paribas Markets al enige jaren organiseert. Jim Tehupuring van 1Vermogensbeheer, Koen Bender van Mercurius Vermogensbeheer en technisch analist Nico Bakker verbonden aan BNP Paribas geven aan hoe de door hen besproken kanshebbers van  juli 2022 er nu voorstaan.

Bent u benieuwd naar de recentste visie van onze drie experts? Kijk dan het webinar van 15 juni 2023 terug via ons archief.

De informatie in deze presentatie / video vormt geen beleggingsadvies in de betekenis van de Wet op het financieel toezicht. De aanschaf van beleggingsproducten als de Turbo’s brengt bepaalde risico’s met zich mee, zoals koersrisico, hefboomrisico, kredietrisico en liquiditeitsrisico. Turbo’s zijn daarom niet geschikt voor iedere belegger. Lees voor meer informatie over de werking, kosten en risico’s de brochures, definitieve voorwaarden en het prospectus op https://www.bnpparibasmarkets.nl.

Turbo's zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo's. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo's werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.

donderdag

15

juni 2023

Dit webinar heeft al plaatsgevonden.