Terug Hulp nodig
192 keer bekeken

Aan de slag met Turbo’s

Aan de slag met Turbo’s

Heeft u het Visie & Tips webinar gezien of heeft u de IEX Beleggersdag bezocht waar Turbo’s genoemd werden en wilt u nu in meer detail leren hoe Turbo's werken? Of volgt u technisch analist Nico Bakker, intermarket analist Guy Boscart of fundamenteel analist Jim Tehupuring en wilt u net als hen Turbo's kunnen toepassen bij uw beleggingsbeslissingen?

Een goede voorbereiding is dan van belang. Leer in dit webinar hoe Turbo’s werken en ervaar hoe u met Turbo's Long en Short kunt inspelen op koersstijgingen en koersdalingen van tal van onderliggende waarden aan de hand van voorbeelden.

Vanzelfsprekend zal Rogier San Giorgi, productspecialist van BNP Paribas, niet alleen de voordelen maar ook de kosten en risico's bespreken die relevant zijn bij het beleggen Turbo's. De uitzending is live en zal maximaal één uur duren.

Dit webinar is geschikt voor kijkers mét beleggingservaring maar zónder kennis van Turbo’s. Na afloop van het webinar kent u niet alleen de basiswerking van Turbo’s maar kunt u ook inschatten of dit hefboominstrument al dan niet geschikt is voor uw beleggingsdoelstellingen.

woensdag

5

juli 2023

Dit webinar heeft al plaatsgevonden, u dient ingelogd te zijn om het terug te kijken.