Terug Hulp nodig
1209 keer bekeken

De Turbobelegger - Aandelen

Leer in 4 weken alles over beleggen met Turbo's. Ben jij ook bereid om meer risico te nemen om meer rendement te behalen? Verdiep je dan eens in de werking van Turbo's. In een unieke serie van 4 webinars vertellen Jean-Paul van Oudheusden (Markets Are Everywhere), Jim Tehupuring (1Vermogensbeheer) en Rogier San Giorgi (BNP Paribas Markets) je alles over dit financiële instrument dat al bijna 20 jaar een begrip is onder actieve beleggers. In de eerste aflevering leggen ze de basis door duidelijk te maken waar de kansen en de risico's liggen. Ze gebruiken daarbij historische én actuele voorbeelden uit de aandelenmarkt. Actuele voorbeelden, die je meteen zelf kunt uitproberen zonder dat het geld kost in de ondersteunende, educatieve Turbobelegger-app van IEX. Meld je nu aan voor dit live webinar.

Houd natuurlijk ook de website van IEX in de gaten. Gedurende de hele campagne worden hier interessante artikelen gepubliceerd rondom Turbo’s en kansen in de markt. Aanmelden kan via www.turbobelegger.com

Download hier de app van De Turbobelegger

 

Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in Turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe Turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.

 

 

 

maandag

6

november 2023

Dit webinar heeft al plaatsgevonden, u dient ingelogd te zijn om het terug te kijken.