Terug Hulp nodig

Memory Coupon Notes

Memory Coupon Notes

De aandelenmarkten zijn onzeker en de spaarrente is met gemiddeld 1,6% (geld.nl) ronduit laag. De inflatie in Nederland bedraagt echter 1,4% (HICP 2014) en per saldo bedraagt de vermogensrendementsheffing 1,2%. Per saldo gaat u er qua koopkracht momenteel 1% op jaarbasis op achteruit. Mogelijk bieden de Memory Coupon Note op ING en de Euro Stoxx 50 Index een beleggingsalternatief waarbij u met relatief lager risico dan met een rechtstreekse belegging in ING, toch een interessant rendement kunt behalen.

Tijdens het webinar ligt productspecialist Rogier San Giorgi de werking, de kosten, de kansen en risico’s van de 8% Memory Coupon Note op het aandeel ING en de 6% MCN op de Euro Stoxx 50 Index toe aan de hand van verschillende scenario's.

Dit webinar is ideaal voor de belegger met een defensievere 'buy and hold' aanpak, die meer uit zijn vermogen wil halen en bereid is aandelenrisico te lopen.De scenario's die in dit webinar zullen worden besproken zijn niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Iedere (potentiële) investering dienen beleggers te toetsen aan hun persoonlijke beleggersprofiel en te bespreken met hun adviseur.

maandag

2

februari 2015

Dit webinar heeft al plaatsgevonden en is niet meer beschikbaar.