Terug Hulp nodig
Manfred van Doorn over MovieLearning Manfred van Doorn treedt 15 oktober op in de Corporate Learningreeks van Crowdale. Het onderwerp van dit live webinar is leren & ontwikkelen door film en video.A...
143 keer bekeken

Manfred van Doorn over MovieLearning

Manfred van Doorn over MovieLearning

Manfred van Doorn treedt 15 oktober op in de Corporate Learning reeks van Crowdale. Het onderwerp van dit live webinar is leren & ontwikkelen door film en video.

Aan de hand van inspirerende filmfragmenten maakt hij ervaarbaar hoe we via kloppende verhalen kunnen leren en kunnen sturen. In dit webinar laat hij zien hoe ‘Upcycling van leiderschap’ werkt: hoe we ons leiderschap en onze invloedsfeer stap voor stap kunnen transformeren en hoe de ervaring uit het ene gebied vertaalbaar is naar hogere niveaus.

Manfred van Doorn (linkedin profiel) is leiderschapstrainer en creative director van MovieLearning.com. Hij combineert zijn grote ervaring als psychotherapeut en leiderschapstrainer met zijn kennis van en liefde voor films. Via dit artikel uit het Tijdschrift voor Management Development (zomer 2015) kan je alvast kennismaken met Manfred en narratieve psychologie.


De reeks Corporate Learning is bedoeld om jou te inspireren tot nieuwe manieren van opleiden & ontwikkelen binnen jouw organisatie. En wordt mogelijk gemaakt door Crowdale en Onlineseminar.nl

donderdag

15

oktober 2015

Dit webinar heeft al plaatsgevonden.