Terug Hulp nodig
Duurzaam onderscheidend vermogen | Rob de With Veel organisaties zitten midden in de zoektocht naar een brede en gedragen implementatie van duurzaamheid in de bedrijfsvoering. We nemen je aan de hand van hetEarth Char...
39 keer bekeken

Duurzaam onderscheidend vermogen | Rob de With

Duurzaam onderscheidend vermogen | Rob de With

Veel organisaties zitten midden in de zoektocht naar een brede en gedragen implementatie van duurzaamheid in de bedrijfsvoering. We nemen je aan de hand van het Earth Charter en de Sustainable Development Goals mee in een reis langs mogelijke invalshoeken om een duurzame strategie te ontwikkelen. ’Recrafting the traditional businessmodel': de transformatie naar een klantgerichte organisatie zal leiden tot de unique sustainable match met je klanten. Een match, vanuit het hart van de organisatie, het hart van je werknemers zal leiden tot wederzijdse betrokkenheid. Basis voor een duurzame relatie.Dit webinar leidt tot bewustwording. Een andere denkwijze, een basis voor innovatie. Tijdens maar ook op een later moment kun je vragen stellen hoe de opgedane kennis daadwerkelijk toe te passen.

Rob de With / Sustainopreneur, recrafting traditional business models
Marketeer en ondernemer, docent bij Avans Hogeschool te Breda heeft een passie voor innovatie, duurzaamheid en businessmodellen. Een mooie drie-eenheid om de strategie van de organisatie tegen het licht te houden en volhoudbaar te maken naar de toekomst. Het vinden van de juiste balans tussen de ’economic value’ als ook de 'social value’ speelt hierbij een grote rol.

dinsdag

29

november 2016

Dit webinar heeft al plaatsgevonden.