Terug Hulp nodig
ChangeMakers Talkshow #2 | Circulaire economie Beweeg jij al mee in de transitie naar een circulaire economie? Hoe kunnen we het leefbaar houden van de aarde combineren met succesvolle verdienmodellen van de nabije to...
70 keer bekeken

ChangeMakers Talkshow #2 | Circulaire economie

Live talkshow over positieve impact!
ChangeMakers Talkshow #2 | Circulaire economie

Beweeg jij al mee in de transitie naar een circulaire economie? Hoe kunnen we het leefbaar houden van de aarde combineren met succesvolle verdienmodellen van de nabije toekomst?  Voor jou als consument, professional, ondernemer en uiteraard ook als mens van groot belang!

Deze transitie gaat niet zonder slag of stoot. Ons systeem is nog diep geworteld in een lineair economisch model, waarin succes gaat over het behalen van targets en consumeren gepaard gaat met gedachteloos weggooien. Wat is er voor nodig om ons denken te veranderen? Hoe zouden we naar de wereld moeten gaan kijken en hoe volgt daarop ons handelen? Hoe gaan we dit vooral realiseren?

Op maandag 16 december gaan Renate Schutte en Koos Tervooren vanuit Studio Westhaven live in gesprek met jou en een tafel vol gasten die graag hun verhaal met jou delen. Bas Luiting (LinkedIn) - een van de grondleggers van circulaire economie in Nederland; Shinta Oosterwaal (LinkedIn) - purpose econoom en expert op het gebied van het nieuwe leiderschap en Sander Veenendaal (LinkedIn) - oprichter van het nieuwetijdse reclame- en communicatiebureau HELDERGROEN, waarmee hij ambieert circulaire initiatieven groter te maken en grote bedrijven groener. Vanuit verschillende perspectieven delen zijn hun inzichten over en persoonlijke drijfveren voor de transitie naar circulariteit.

En jij kan meedoen, graag zelfs! Tijdens de uitzending kan je je vragen en opmerkingen delen via de chat en social media, en deze brengen wij direct in het gesprek.

Aanmelden via de button op deze pagina. Je ontvangt jouw registratielink per e-mail. De uitzending kan je naderhand ook on-demand kijken via deze link.

 

Over ChangeMakers 

De beweging van sociaal ondernemerschap groeit in Nederland. Toch is het mooie werk en het eerlijke persoonlijke verhaal van deze gedreven mensen nog onvoldoende zichtbaar. ChangeMakers geeft een eigentijds en onafhankelijk podium aan sociale ondernemers en initiatieven die positieve maatschappelijke impact creëren én dit willen laten accelereren. Dat doen we door een talkshow te maken over specifieke maatschappelijke thema's bedoeld voor een nichepubliek. Niet gestuurd door kijkcijfers, maar door relevantie, transformatie en impact. De vorige aflevering over 'Vernieuwend Ondernemerschap' van afgelopen november kan je terugkijken op www.changemakerslive.nl/uitzendingen.


Op de hoogte blijven over ChangeMakers? Volg ons op onze Linkedin page

 

maandag

16

december 2019

Dit webinar heeft al plaatsgevonden.