Webinar overzicht Hulp nodig
Digitale dienstverlening in de corporatiesector: klik met de klant! Het Corporatiehuis biedt in samenwerking met H3ROES een live webinar over digitale dienstverlening in de corporatiesector. In een tijdsbestek van 1,5 uur zullen Antoinett...
176 keer bekeken

Digitale dienstverlening in de corporatiesector: klik met de klant!

Digitale dienstverlening in de corporatiesector: klik met de klant!

Het Corporatiehuis biedt in samenwerking met H3ROES een live webinar over digitale dienstverlening in de corporatiesector. In een tijdsbestek van 1,5 uur zullen Antoinette van der Linden (KWH), Rob Beltman (H3ROES), Sjoerd van Dijk (Ecreation) en een corporatie die al grote slagen heeft gemaakt op dit gebied, hun ervaringen en inzichten delen in succesvolle digitale dienstverlening nu en in de toekomst.

Het wordt vooral ook een interactieve discussie, waarbij iedereen die het webinar volgt, kan meechatten en kan reageren op stellingen en polls. Deelname is volledig gratis voor zowel leden als niet-leden van KWH. Alle deelnemers aan de KWH platformen Dienstverlening en Participatie zullen, als onderdeel van het programma, ook deelnemen. Wil jij ook succesvol de klik met de klant maken?

Wie verzorgen het webinar? Rob Beltman is oprichter van H3ROES en illustreert de veranderende relatie tot de huurder en introduceert de onbegrensde mogelijkheden voor betere klantbediening tussen de fysieke en de online wereld. Sjoerd van Dijk is algemeen directeur van Ecreation, een online bureau dat geldt als een voorloper in de ontwikkeling van apps, chatbots en digitale platformen. Sjoerd neemt ons mee in de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van digitale klantinteractie.

donderdag

22

mei 2014

Dit webinar heeft al plaatsgevonden.