Terug Hulp nodig
83 keer bekeken

Kick-off webinar A-Talent

Met Annelies Spek, Karol Henke, Tamara Miranda, Claudette Nouris en Jantien Aerts

Wat leuk dat je je wilt aanmelden voor het kick-off webinar van A-Talent! 

Tijdens dit rondetafel gesprek zullen Annelies Spek, Karol Henke, Tamara Miranda, Claudette Nouris en Jantien Aerts je alles vertellen over het belang van talentontwikkeling bij autisme en wat Stichting A-Talent doet om jong talent met autisme te ondersteunen. En het leuke is dat je live vragen kunt stellen!

Wetenschappelijk onderzoeker op het gebied van talentontwikkeling bij autisme - Annelies Spek - zal alles vertellen over de laatste wetenschappelijke inzichten.

Karol Henke neemt je op reis door onze geschiedenis en laat je kennismaken met bijzondere en misschien zelfs onverwachte beroemdheden met autisme die hun stempel gedrukt hebben op de wereld.

Tamara Miranda is directeur van de Stichting Brilliant Future Kids – een autismecentrum voortalentontwikkeling voor jongeren in de leeftijd van 12 tot 23 jaar en vertelt over haar ervaringen.

Ervaringsdeskundige en landelijk coördinator van MamaVita en oudervereniging Balans – Claudette Nouris – kan alles vertellen hoe belangrijk het is om gezien en gehoord te worden.

En Jantien Aerts zal alles vertellen over het platform van A-Talent en natuurlijk ook hoe je je hiervoor kunt aanmelden.

Op 12 maart van 14:00 -15:00 uur ben je van harte welkom! Schrijf je in door te drukken op de rode knop rechts in beeld (desktop) of hieronder (mobiel). Als je hulp nodig hebt bij het inloggen klik dan hier.

Als je bent ingeschreven ontvang je een email te bevestiging. Ook sturen we je na het webinar een link met de opname toe. Dan kan je alles nog een keer rustig bekijken. 

Als je vragen hebt kun je ze sturen naar info@stichting-a-talent.nl. 

zaterdag

12

maart 2022

Dit webinar heeft al plaatsgevonden, u dient ingelogd te zijn om het terug te kijken.