Terug Hulp nodig
Pionieren naar Nieuw Organiseren met Jaap Peters Bent u bezig met Anders, Duurzaam, Slim of Nieuw Organiseren? Of bent u nieuwsgierig en wilt u ontdekken hoe organiseren anders kan in uw eigen praktijk?Community of Prac...
100 keer bekeken

Pionieren naar Nieuw Organiseren met Jaap Peters

Pionieren naar Nieuw Organiseren met Jaap Peters

Bent u bezig met Anders, Duurzaam, Slim of Nieuw Organiseren? Of bent u nieuwsgierig en wilt u ontdekken hoe organiseren anders kan in uw eigen praktijk?

Community of Practice
Op dit moment maakt een groep van 24 Pioniers uit 8 organisaties deel uit van de Community of Practice Nieuw Organiseren. De missie van de Community of Practice (CoP) is om Pioniers die bezig zijn om Nieuw Organiseren binnen hun organisatie te realiseren, te ondersteunen door ervaringen te delen en samen kennis op te bouwen over deze fundamentele transformatie.


Jaap Peters
Broosz en de Stichting NSvP - Innovatief in Werk zijn initiatiefnemers van dit leernetwerk van vernieuwers. Binnen de CoP wordt aan de deelnemers, hun collega's en het netwerk van geïnteresseerden een webinar met Jaap Peters aangeboden. Peters is spreker, schrijver en organisatieactivist bij 'DeLimes | Nieuw Organiseren' en auteur van o.a. de 'Intensieve Menshouderij' en het 'Rijnlandboekje'.

Interactieve sessie
In dit 1,5 uur durende webinar zal Peters ons meenemen in de wereld van ‘Nieuwe Tijden, Anders Organiseren’. Tevens zullen de pioniers en hun collega’s uit de de deelnemende organisaties tijdens deze interactieve sessie hun ervaringen en vragen kunnen voorleggen aan Peters. Iedereen die dit webinar volgt kan meechatten en reageren op diverse stellingen en polls! Het webinar wordt begeleid door Jan Smit van Broosz.

Deelnemende organisaties:
Spirit Jeugd en Opvoedhulp
Youké Sterke Jeugd
Vivium Zorggroep
Menzis Zorgverzekeraar
Het ABC Onderwijsadviseurs
- ING Nederland
Gemeente Zwolle
- GGD West-Brabant

Bent u geïnteresseerd en wilt u ook meekijken en meedoen? Deelname aan dit webinar is gratis.

donderdag

19

juni 2014

Dit webinar heeft al plaatsgevonden.