Terug Hulp nodig
MUNT | Is oversluiten het nieuwe verhuizen? De vraag naar oversluiten blijft ook dit jaar groeien. Een van de belangrijkste redenen voor de groei van de oversluitmarkt is de historisch lage rente. Maar dat is...
478 keer bekeken

MUNT | Is oversluiten het nieuwe verhuizen?

De vraag naar oversluiten blijft ook dit jaar groeien. Een van de belangrijkste redenen voor de groei van de oversluitmarkt is de historisch lage rente. Maar dat is niet het enige. De krapte op de huizenmarkt zorgt ervoor dat mensen (gedwongen) kiezen om in hun huis te blijven wonen. Er is simpelweg geen andere woning voor hen beschikbaar. Dan is een verbouwing en/of het opnieuw bekijken van de huidige hypotheek een logische optie.

 

Maar voor hoe lang? 1 op de 4 hypotheken wordt op dit moment afgesloten door oversluiters. Blijft dat zo? En wat kan MUNT betekenen voor u en uw klant in dit proces?

Ook bij oversluiten denkt MUNT Hypotheken met u mee. In dit interactieve webinar gaan we graag met u in gesprek. We leggen uit wat de mogelijkheden zijn en delen handige tips over de belangrijkste aspecten van onze oversluitproposities. Ook bespreken we hoe u uw klanten kan helpen en welke situaties u bij ons kunt voorleggen.

 

Het programma ziet er als volgt:

- Welkomstwoord

- Wat gebeurt er in de markt?

- Praktijkvoorbeeld van adviseurs

- MUNT oversluitpropositie

- Vragen en afsluiting

 

Om u aan te melden voor ons webinar kunt u op de rode knop 'aanmelden' klikken.

 

Graag zien we u op donderdag 30 september! 

 

Tot dan! 

 

donderdag

30

september 2021

Dit webinar heeft al plaatsgevonden.