Terug Hulp nodig
356 keer bekeken

Hybride Organisatie | Succesvolle meetings!

Rob de Haas
Hybride Organisatie | Succesvolle meetings!

Tijdens deze uitzending van de talkshowserie 'De Hybride Organisatie' gaan we in gesprek met Rob de Haas. De afgelopen periode zijn veel organisaties, teams en mensen door de lockdowns gebracht tot het werken vanuit huis. Als gevolg hiervan vond het gros van de meetings online plaats. Daarnaast zijn multidisciplinair, integraal en design thinking zijn niet meer weg te denken als het gaat om succesvol samenwerken. Al deze factoren samen, zorgen ervoor dat we naar een nieuwe manier van vergaderen toemoeten. De vergadering van de toekomst.

Rob de Haas is als schrijver en spreker een autoriteit op het gebied van meeting design en zakelijke creativiteit. Hij heeft wereldwijd meer dan 25.000 mensen ge├»nspireerd en getraind op het gebied van zakelijke creativiteit, leiderschap en effectief vergaderen. 

Rob zal graag zijn opvattingen en tips over het vergaderen van de toekomst met jou delen. Tegelijk dagen we jou ook uit tijdens de live en interactieve uitzending om te reageren op stellingen. We horen graag jouw eigen ervaringen en suggesties. Daar kunnen wij, en de andere deelnemers ook veel van leren!

 

Deze live talkshow wordt je aangeboden door Crowdale, in samenwerking met Management Impact.

 

 

 

Dit interactieve webinar kan je volgen door je (gratis) in te schrijven via de inschrijfbutton hier rechts op de pagina! 

De Hybride Organisatie is een initiatief van Crowdale. Via wekelijkse live uitzendingen willen we kennis en inzichten delen met organisaties, leidinggevenden en professionals over de impact die hybride werken heeft op zaken als organisatiecultuur, leiderschap, innovatie, teams, klantrelaties,  digitale transformatie, samenwerken, talentmanagement en persoonlijke effectiviteit.

 

vrijdag

3

december 2021

Dit webinar heeft al plaatsgevonden, u dient ingelogd te zijn om het terug te kijken.