crowdale.com
Terug Hulp nodig
644 keer bekeken

Hybride Organisatie | Welk Leiderschap is nodig?

Met Jeroen Busscher & Gonny Vink

De nieuwe manier van werken in hybride organisaties vraagt ook een nieuwe manier van leiderschap. Want hoe doe je dit als (een deel van) je mensen vanuit huis werkt?
We behandeldelen dit onderwerp onder andere aan de hand van de volgende stelling: 'Meer digitaal werken vraagt niet alleen om een andere leiderschapsstijl, maar ook om andere mensen.'

Tijdens een interactieve online talkshow gaat host Camiel Notermans hierover in gesprek met Jeroen Busscher, Schrijver, spreker & organisatiestrateeg en Gonny Vink, auteur van het boek Leidinggeven op afstand.

We gaan graag ook in gesprek met jou, dus reageer via de stellingen en chat, en breng je vragen aan tafel in. Naast het type leiderschap en mens dat nodig is in een hybride organisatie, hebben we het ook over verbinding, verantwoordelijkheid en de verschuiving van macht van werkgever naar werknemer.

Deze live talkshow wordt je aangeboden door Crowdale, in samenwerking met Intermediair.

 

 

Dit interactieve webinar kan je volgen door je (gratis) in te schrijven via de inschrijfbutton hier rechts op de pagina!

De Hybride Organisatie is een initiatief van Crowdale. Via wekelijkse live uitzendingen willen we kennis en inzichten delen met organisaties, leidinggevenden en professionals over de impact die hybride werken heeft op zaken als organisatiecultuur, leiderschap, innovatie, teams, klantrelaties,  digitale transformatie, samenwerken, talentmanagement en persoonlijke effectiviteit.

vrijdag

12

november 2021

Dit webinar heeft al plaatsgevonden, u dient ingelogd te zijn om het terug te kijken.