crowdale.com
Terug Hulp nodig
108 keer bekeken

De Werkvloer: werk-privébalans

In gesprek met Marije de Vries & Carien Karsten

Banner de werkvloer

 

In de talkshowserie 'De Werkvloer' geven we werkend Nederland inzicht over (actuele) arbeidsmarktontwikkelingen. Inzichten die jou, als webinardeelnemer, ook weer helpen bij het maken van de juiste keuzes in je (werkende) leven. Inspiratie, waardevolle inzichten en praktische tips die bijdragen aan werkgeluk.

In deze aflevering van 'De Werkvloer' gaan psychotherapeut en coach Carien Karsten en directeur van Fitter Nederland Marije de Vries, in gesprek over werk-privébalans. Werken kan heel leuk zijn, maar verantwoordelijkheden en teveel druk kunnen ervoor zorgen dat de werk-privébalans verstoord wordt. Wordt die druk je soms teveel? En heb je daardoor het gevoel dat je geleefd wordt?

Op vrijdag 29 april gaat Annemarie Brüning samen met onze tafelgasten Carien Karsten en Marije de Vries op zoek naar antwoorden. 

Onderwerpen die we tijdens de uitzending gaan bespreken:

- Hoe voorkom je burn-out klachten?
- Hoe houd je de regie op je werk-privébalans?
- De invloed van de organisatiecultuur op de werk-privébalans
- Welke stappen kun je nemen om de vitaliteit van jezelf en medewerkers te verbeteren? 

We gaan precies om 12 uur 's middags, drie kwartier live. Het is een interactieve uitzending waar we jou vragen stellen en jij vragen kunt stellen aan onze tafelgasten. 

Onze tafelgasten:
Carien Karsten geeft workshops en trainingen over preventie van stress en burn-out. Daarnaast schrijft zij boeken waarin zij wetenschappelijk onderzoek en nieuwe inzichten in de psychologie toegankelijk maakt voor een breed publiek.

Marije de Vries is directeur van Fitter Nederland, een organisatie die duurzame en inclusieve vitaliteitsprogramma's, gericht op gedrag en cultuur, aanbiedt. 

Meld je nu aan voor dit webinar en volg het geheel kosteloos.

 

Dit interactieve webinar is een samenwerking tussen Intermediair en Crowdale. Deze kun je volgen door je (gratis) in te schrijven via de inschrijfbutton hier rechts op de pagina!

vrijdag

29

april 2022

Dit webinar heeft al plaatsgevonden, u dient ingelogd te zijn om het terug te kijken.