crowdale.com
Terug Hulp nodig
146 keer bekeken

De Werkvloer: Krapte op de arbeidsmarkt

Met: Gusta Timmermans & Ester Koot

Banner de werkvloer

In de talkshowserie 'De Werkvloer' geven we werkend Nederland inzicht in (actuele) arbeidsmarktontwikkelingen. Inzichten die jou, als webinardeelnemer, ook weer helpen bij het maken van de juiste keuzes in je (werkende) leven. Inspiratie, waardevolle kennis en praktische tips die bijdragen aan werkgeluk.

De arbeidsmarkt is voorgoed veranderd door de pandemie. Wat zijn de gevolgen? Hoe beweegt de arbeidsmarkt en beweeg jij daarin mee? In deze aflevering van 'De Werkvloer' gaat Annemarie Brüning in gesprek met Recruitment & Employer Branding adviseur Gusta Timmermans en onderzoeker Ester Koot over de huidige krapte op de arbeidsmarkt.

We gaan 10 juni om precies om 12 uur 's middags, drie kwartier live. Het is een interactieve uitzending waar we jou vragen stellen en jij vragen kunt stellen aan onze tafelgasten.

Onze tafelgasten:
Gusta Timmermans - Recruitment & Employer Branding adviseur. Sinds oktober 2021 heeft Gusta haar tweede boek op de markt uitgebracht “Handboek Recruitment en Employer Branding”. Relevanter dan ooit met de huidige krapte op de arbeidsmarkt.

Ester Koot - senior onderzoeker en teamleider van team Sparkey ('Spark tussen werknemer en werkgever is key') bij Motivaction. Ester heeft een bedrijfskundige en marketing-achtergrond en al ruim 20 jaar ervaring op het gebied van (arbeidsmarkt)onderzoek: van medewerkersonderzoek tot interne communicatie en arbeidsmarktpositionering.

Meld je nu aan voor dit webinar en volg het geheel kosteloos.

Dit interactieve webinar is een samenwerking tussen Intermediair en Crowdale. Deze kun je volgen door je (gratis) in te schrijven via de inschrijfbutton hier rechts op de pagina!

vrijdag

10

juni 2022

Dit webinar heeft al plaatsgevonden, u dient ingelogd te zijn om het terug te kijken.