crowdale.com
Terug Hulp nodig
139 keer bekeken

De Werkvloer: Generatie Z

In gesprek met Bas van Weegberg & Yvonne van Sark

Banner de werkvloer

In de talkshowserie 'De Werkvloer' geven we werkend Nederland inzicht over (actuele) arbeidsmarktontwikkelingen. Inzichten die jou, als webinardeelnemer, ook weer helpen bij het maken van de juiste keuzes in je (werkende) leven. Inspiratie, waardevolle kennis en praktische tips die bijdragen aan werkgeluk.

Een nieuwe generatie betreedt de werkvloer: Gen Z. 
Na Generatie X en de Millennials is het nu tijd voor Generatie Z (1995-2010): de eerste generatie die opgegroeid is met het internet. Alle informatie in de wereld gewoon in je broekzak. Wat voor invloed heeft dat op de ontwikkeling, de skill sets en de drijfveren van deze groep jongeren? Kortom: Wat drijft Generatie Z? En hoe kan je als organisatie deze nieuwe groep mensen aantrekken en hun kracht benutten?

In de online talkshow ‘De Werkvloer’ gaat Annemarie Brüning op zoek naar het antwoord op deze vragen. Dat doet ze met Bas van Weegberg (FNV-bestuurslid en natuurlijk Gen Z-er) en Yvonne van Sark (adviseur YoungWorks en auteur van 'Opgroeien terwijl de wereld in brand staat').

We gaan om precies 12 uur ‘s middags, drie kwartier live, waar ook jij je vragen kunt stellen aan onze tafelgasten. 

 

Dit interactieve webinar is een samenwerking tussen Intermediair en Crowdale. Deze kun je volgen door je (gratis) in te schrijven via de inschrijfbutton hier rechts op de pagina!

vrijdag

24

juni 2022

Dit webinar heeft al plaatsgevonden, u dient ingelogd te zijn om het terug te kijken.