crowdale.com
Terug Hulp nodig
49 keer bekeken

De Werkvloer: Hoe blijf je de komende periode financieel gezond?

Banner de werkvloer

 

In de talkshowserie 'De Werkvloer' geven we werkend Nederland inzicht over (actuele) arbeidsmarktontwikkelingen. Inzichten die jou, als webinardeelnemer, ook weer helpen bij het maken van de juiste keuzes in je (werkende) leven. Inspiratie, waardevolle inzichten en praktische tips die bijdragen aan werkgeluk.

In deze aflevering van 'De Werkvloer' op vrijdag 25 november gaat Annemarie Brüning in gesprek met onze tafelgasten met als thema 'Hoe blijf je de komende periode financieel gezond?'.

Je hoort het overal op het nieuws, van je vrienden, familie en buren: de inflatie en de enorme energierekeningen. Het is voor veel Nederlanders financieel een moeilijke tijd geworden of verslechterd. De broekriem moet aangetrokken worden of mensen bedenken manieren om meer te verdienen. Want financieel stabiel zijn, dat willen we allemaal.

In deze aflevering van De Werkvloer staan vragen centraal over de ontwikkelingen binnen de arbeidsmarkt, maar ook hoe je de komende tijd financieel gezond in kunt gaan. Hoe gaan we om met het personeelstekort, blijft dat zo? Of gaat de werkloosheid weer omhoog als ondernemingen steeds meer omvallen door de enorme energierekeningen?  Hoe zit de arbeidsmarkt over zes maanden eruit? Waar kun je op besparen? En hoe kun je omgaan met je uitgaven nu alle boodschappen duurder zijn geworden? Is het slim om een tweede baan te nemen? 

Al deze vragen zullen live tijdens de online uitzending worden beantwoord door experts. We gaan precies om 12 uur 's middags, drie kwartier live. Het is een interactieve uitzending waar we jou vragen stellen en jij vragen kunt stellen aan de sprekers. 

De sprekers:

Prof. dr. Sierdjan Koster is universitair hoofddocent Economische Geografie aan de Rijksuniversiteit van Groningen. Zijn expertise ligt op regionale arbeidsmarkten en regionale sociaal-economische ongelijkheid. De uitgelezen persoon dus om de huidige economische ontwikkelingen uiteen te zetten en jouw vragen te beantwoorden. 

Danita Brewster is budgetcoach. Zij schuift aan om je praktische tools te bieden die je helpen grip te krijgen, of houden, op jouw persoonlijke financiën.

 

Meld je nu aan voor dit webinar en volg het geheel kosteloos.

Dit interactieve webinar is een samenwerking tussen Intermediair en Crowdale. Deze kun je volgen door je (gratis) in te schrijven via de inschrijfbutton hier rechts op de pagina!

vrijdag

25

november 2022

Dit webinar heeft al plaatsgevonden, u dient ingelogd te zijn om het terug te kijken.