crowdale.com
Terug Hulp nodig
60 keer bekeken

De Werkvloer: Heeft het nieuwe werken de arbeidsmarkt ook inclusiever gemaakt?

Banner de werkvloer

 

In de talkshowserie 'De Werkvloer' geven we werkend Nederland inzicht over (actuele) arbeidsmarktontwikkelingen. Inzichten die jou, als webinardeelnemer, ook weer helpen bij het maken van de juiste keuzes in je (werkende) leven. Inspiratie, waardevolle inzichten en praktische tips die bijdragen aan werkgeluk.

We gaan het op 16 december in deze uitzending van De Werkvloer het hebben over mindervalide mensen op de arbeidsmarkt en gelijke kansen.

Door de enorme krapte op de arbeidsmarkt en doordat we steeds meer gewend raken aan hybride werken of zelfs helemaal thuis werken, creëren we meer kansen voor mensen die graag willen werken. Hoe zit het met mensen met een beperking? Beperking komt in allerlei vormen: minder valide, mensen die moeite hebben om te reizen of niet zo goed tegen drukte kunnen.

Is het zo dat het voor mensen met een beperking het nieuwe werken meer deuren opent op de arbeidsmarkt? Zien we ook dat er meer minder valide mensen een toetreding maken op de arbeidsmarkt?

En hoe zit het met diversiteit en inclusiviteit op de werkvloer? Je hoort het constant in de media, maar wat doen organisaties om meer diversiteit te creëren op de werkvloer? Welke bedrijven maken zichtbaar stappen op dit gebied en wat kunnen anderen daarvan leren? Wat zijn de voordelen van een divers en inclusief team? Zijn er sectoren waar het op diversiteit innovatie nodig is?

Host Annemarie Brüning gaat samen met Martine Schuijer (Stichting Nederland Onderneemt Maatschappelijk) en Marcel Hielkema (Bestuurder-Directeur Scalabor) op zoek naar antwoorden. 

We gaan precies om 12 uur 's middags, drie kwartier live. Het is een interactieve uitzending waar we jou vragen stellen en jij vragen kunt stellen aan onze tafelgasten. 

Meld je nu aan voor dit webinar en volg het geheel kosteloos.

 

Dit interactieve webinar is een samenwerking tussen Intermediair en Crowdale. Deze kun je volgen door je (gratis) in te schrijven via de inschrijfbutton hier rechts op de pagina!

vrijdag

16

december 2022

Dit webinar heeft al plaatsgevonden, u dient ingelogd te zijn om het terug te kijken.