Terug Hulp nodig
432 keer bekeken

Hybride werken: zo houdt u verbinding met uw medewerkers

CZ Webinar

Hybride werken is sinds de coronapandemie dé nieuwe manier van werken. De combinatie van thuis en op kantoor wordt door veel mensen goed ontvangen. Toch betekent hybride werken soms ook dat medewerkers zich minder betrokken voelen bij de organisatie. Wat kan zorgen voor minder werkplezier, hoger verzuim en meer verloop. Herkenbaar? Meld u dan aan voor dit gratis webinar. 

Op 13 september van 11.00 tot 12.00 uur gaat Wouter Schouten in gesprek met verschillende experts over het behouden van de verbinding met uw medewerkers.  Op wie kunt u rekenen? 

Dr. Kilian Wawoe

Assistent professor HRM bij Vrije Universiteit Amsterdam
Jeanine de Kruijf

Projectleider Hybride Werken bij CZ
Maarten Bijma

Directeur bij FitzMe
Wat is hybride werken? En wat is de impact ervan op de inzetbaarheid van uw medewerkers, volgens wetenschappelijk onderzoek? Hierover gaan we in gesprek. CZ is naast zorgverzekeraar ook werkgever. Hoe heeft CZ hybride werken ingericht? Welke tools ondersteunen dit? En wat levert het op? Jeanine vertelt u graag meer mét praktijkuitdagingen als voorbeeld. Met de module Grip of Hybride Werken ontdekt u het belang van méér verbinding met uw medewerkers. En krijgt u informatie en tips om hybride werken overal mogelijk te maken.

Zorg voor de verbinding met uw personeel. En daarmee voor een fijne en aantrekkelijke werkplek voor uw medewerkers én nieuw talent. Laat u inspireren tijdens dit webinar.

dinsdag

13

september 2022

Dit webinar heeft al plaatsgevonden, u dient ingelogd te zijn om het terug te kijken.