Terug Hulp nodig
273 keer bekeken

Fysiek fitte medewerkers door innovatieve oplossingen

Fysieke belasting is al jaren een van de grootste arbeidsrisico’s. Maar het blijkt toch lastig om medewerkers te helpen. 56% van alle medewerkers ervaart fysieke klachten door beeldschermwerk of fysiek zwaar werk. Met hoge verzuim- en zorgkosten en verminderde productiviteit als gevolg.

Hoe kunt u uw medewerkers ondersteunen? Ontdek innovatieve oplossingen tijdens dit gratis webinar.

Dit kunt u verwachten

Tijdens het webinar gaan we dieper in op de huidige bevindingen over fysieke belasting, de impact op het bewegingsapparaat én de belangrijkste ontwikkelingen van dit moment. Ook kijken we hoe andere organisaties fysieke belasting aanpakken. En welke interventies hierbij helpen. Een totaalaanpak is nodig om medewerkers te ondersteunen. Benieuwd wat dit inhoudt? Meld u aan en krijg antwoorden.

 

Wie zitten er aan tafel?
Marjolein Douwes

Senior scientist Work Health Technology bij TNO  
Lisette Stoeten

Teamlead People & Health bij Vebego
Remco van der Graaf

Consultant duurzame inzetbaarheid en expert fysieke belasting bij LIJV
Wat is fysieke over- en onderbelasting? En wat zijn de gezondheidsgevolgen en de omvang van dit probleem.  Voor u vertaalt Marjolein graag de wetenschap naar de praktijk.  Lisette legt uit waarom Hago Zorg, onderdeel van Vebego, aan de slag is gegaan met fysieke belasting. Hoe hebben zij dit aangepakt? Wat zijn de eerste resultaten? En hoe gaan ze komende jaren verder? Wat is er nodig om fysieke klachten aan te pakken? Waarom is een totaalaanpak juist zó effectief om fysieke belasting te verminderen en te voorkomen? Remco vertelt u graag meer over zijn praktijkervaringen.


Kunt u niet aanwezig zijn op 9 mei? Meld u dan alsnog aan en kijk het webinar terug op een moment dat het u uitkomt.

dinsdag

9

mei 2023

Dit webinar heeft al plaatsgevonden, u dient ingelogd te zijn om het terug te kijken.