Terug Hulp nodig
256 keer bekeken

Overspannenheid voorkomen? Zet in op werkplezier

10 oktober 2023 van 11.00u tot 12.00u

Tijdens het webinar gaan we in op werkstress en de mogelijke gevolgen daarvan. Waarom neemt werkstress en overspannenheid toe? En welke inzichten bieden wetenschappers en experts ons?  

Hoogleraar Arbeids- en organisatiepsycholoog Arnold Bakker, vertelt u graag meer over de manieren hoe werkgevers medewerkers kunnen helpen werkstress te verminderen en overspannenheid te voorkomen. Zet bijvoorbeeld in op werkplezier. Werkplezierexpert Fenne van den Bos weet daar alles van. Wie zitten er aan tafel?

 

Arnold Bakker 
Hoogleraar Arbeids- en Organisatiepsychologie, Erasmus Universiteit.
Anke Steenbergen
Regisseur Verzuim en Inzetbaarheid
INOS Stichting Katholiek Onderwijs Breda

Fenne van den Bos 
Werkplezierexpert
Vivic

Waarom blinken enthousiaste medewerkers uit in hun werk? Wat gebeurt er op het gebied van werkstress? En hoe helpen positieve interventies? Hoogleraar Arnold Bakker vertelt het u.  Wat is de aanleiding geweest voor Stichting INOS om aan de slag te gaan met het thema geluk? En hoe is daar invulling aan gegeven. Anke neemt u mee in hun aanpak. Werkplezierexpert Fenne gaat graag samen met u in op alle manieren om mensen mee te nemen in het aanpassen van hun werk zodat medewerkers meer werkplezier ervaren.


Kunt u niet aanwezig zijn op 10 oktober? Meld u dan alsnog aan en kijk het webinar terug op een moment dat het u uitkomt.

dinsdag

10

oktober 2023

Dit webinar heeft al plaatsgevonden, u dient ingelogd te zijn om het terug te kijken.