Terug Hulp nodig

Met het oog op technische analyse

Het seminar wordt gepresenteerd door Royce Tostrams, de bekende technisch analist en beleggingsexpert Jim Tehupuring van RBS Markets.

Tijdens dit seminar bespreken Royce en Jim bespreken hun visie op de markt. Ditmaal staat daarbij centraal de vraag 'Is de crisis over?'. Van goud tot rente en van valuta tot aandelen geven ze aan wat de huidige stand van zaken is en geven aan hoe u het beste kunt inspelen op de marktverwachting. Hiernaast is het onderwerp 'Technische analyse'. Wat zijn belangrijke indicatoren en patronen, hoe herkent u ze en hoe interpreteert u ze. Aan het einde van het seminar wordt standaard de TTT-portefeuille besproken.

woensdag

11

april 2012

Dit webinar heeft al plaatsgevonden en is niet meer beschikbaar.

Op woensdag 11 april 2012 verzorgden de bekende technisch analist Royce Tostrams en Jim Tehupuring van RBS een webinar genaamd ‘Met het oog op technische analyse’. Zij presenteren hun visie op de markt en zij vragen zich af of de crisis reeds voorbij is. 

Royce Tostrams geeft uitleg over de technische analyse. Hij geeft de huidige stand van zaken omtrent goud, rente, valuta en aandelen. Tot slot wordt de fictieve voorbeeldportefeuille ‘Telegraaf-tostrams-Tehupuring’ (TTT) behandeld. In het webinar worden beleggingsideeën gegeven voor zowel de defensieve als de offensieve belegger.