Terug Hulp nodig

5 Kansrijke beleggingen voor het najaar

5 Kansrijke beleggingen voor het najaar

De beurzen zijn deze maand beweeglijk door Italiƫ, de Brexit en de opgelopen rente. Bij schommelende beurskoersen is het extra belangrijk om de juiste aandelen te kiezen.

 

Tijdens het Online Seminar op donderdag 18 oktober zullen portefeuillebeheerder Jordy Klijn (ProBeleggen) en productspecialist Christophe Cox (Commerzbank Beursproducten) dan ook antwoord geven op de volgende vragen: Welke sector is het meest kansrijk? Wat zijn de aandelen met een hoog groeipotentieel? Welk dividendaandeel moet u hebben in portefeuille? En is er een overnamekandidaat in de markt?

 

Klijn en Cox gaan tijdens het seminar in op vijf kansrijke beleggingen binnen de volgende thema's: Dividendaandelen, veelbelovende sectoren, aandelen met groeipotentieel, ondergewaardeerde aandelen en overnamekandidaten. 

Tevens zal Jordy Klijn zijn licht laten schijnen over zijn koersdoel voor de AEX-index en de Euro Stoxx 50-index. Ook legt hij uit hoe hij, door middel van beursproducten, zijn beleggingsportefeuille beschermt tegen onvoorziene koersbewegingen. Christophe Cox laat de werking zien van beursproducten en illustreert de manier waarop u uw verwachting kunt vervullen op de beurs.

 

Tijdens het online seminar heeft u de gelegenheid om vragen te stellen, kunt u deelnemen aan verschillende polls en komt u te weten hoe andere beleggers over de markt denken. We zien u graag op donderdagavond 18 oktober bij het Online Seminar dat zal duren van 20.00 tot 21.00 uur.

 

Maak alvast kennis met Jordy Klijn van Probelleggen door op deze link te klikken. Daarnaast kunt u via deze link meer lezen over de beursproducten van Commerzbank.

 

 

donderdag

18

oktober 2018

Dit webinar heeft al plaatsgevonden, u dient ingelogd te zijn om het terug te kijken.