Terug Hulp nodig

Het opbouwen van vermogen met conservatieve aandelen in combinatie met defensieve opties

Het opbouwen van vermogen met conservatieve aandelen in combinatie met defensieve opties

Hoewel de aandelenmarkten sinds het begin van het nieuwe jaar een krachtig herstel hebben laten zien, kan de turbulentie bij de koersen onverwachts weer terugkeren. Wilt u weten hoe u met een defensieve manier van beleggen een grote bewegelijkheid van de beurzen het hoofd kan bieden, volg dan op donderdag 11 april het gratis DFT-seminar.

Tijdens het webinar dat wordt gepresenteerd door André Brouwers van het Beleggingsinstituut zal Rob Stuiver, fondsmanager van het RBA Fonds en het VOC Fonds uitleg geven over zijn beleggingsfilosofie. Zijn filosofie heeft als basis conservatieve aandelen in combinatie met een defensieve optiestrategie. Conservatieve aandelen zijn minder beweeglijk en historisch gezien minder risicovol dan de markt. Denk daarbij aan aandelen, zoals Coca-Cola en Nestlé. Verder legt Stuiver tijdens het seminar uit hoe hij de defensieve optiestrategie toepast in het fonds.

In het seminar leert u nieuwe tips en tricks over beleggen. Interessant voor de aandelenbelegger, maar ook voor de obligatiebelegger en spaarder. Neem verder deel aan verschillende polls en stel LIVE vragen tijdens het seminar.

donderdag

11

april 2019

Dit webinar heeft al plaatsgevonden, u dient ingelogd te zijn om het terug te kijken.