Terug Hulp nodig

De diepte in met visie en tips over grondstoffen

De diepte in met visie en tips over grondstoffen

Na de slechte rendementen in grondstoffen in de voorbije jaren hebben deze beleggingen in de eerste maanden van 2019 een aardig herstel achter de rug. Gaat de opleving in de grondstoffenmarkt een vervolg krijgen of ligt een terugval in het verschiet?

 

Vooral de edelmetalen goud en zilver kregen in de afgelopen jaren een zware correctie voor de kiezen. Ook aandelen die aan grondstoffen zijn gerelateerd, hadden te maken met forse tegenwind. In de afgelopen maanden heeft de goudprijs echter een herstel laten zien en ook grondstof gerelateerde fondsen vonden de weg voorzichtig omhoog.

 

Staan we aan de vooravond van een significante opleving van de cyclische grondstoffenmarkt of is de vreugde van korte duur?

 

Willem Middelkoop, bekend van zijn bestseller ‘Als de dollar valt’ en oprichter van het Commodity Discovery Fund, is gespecialiseerd in het investeren in exploratiebedrijven en staat tijdens het webinar, dat gepresenteerd wordt door beleggerstrainer André Brouwers, uitgebreid stil bij de kansen en risico’ s in de grondstoffenmarkt

 

 

Middelkoop schenkt onder meer aandacht aan de mogelijkheden bij exploratiebedrijven die na een grondstofontdekking vrijwel altijd worden overgenomen door grotere mijnbedrijven.

 

Ook komt aan de orde dat het besef bij beleggers steeds meer begint door te dringen dat grondstoffen in een snel tempo schaarser worden. Hoe kan je profiteren van deze ontwikkeling?

 

U kunt tijdens de uitzending LIVE vragen stellen aan de grondstoffenexpert. Het gratis online seminar zal plaatsvinden op donderdag 14 maart van 20.00 tot 21.00 uur.

   

donderdag

14

maart 2019

Dit webinar heeft al plaatsgevonden, u dient ingelogd te zijn om het terug te kijken.