Terug Hulp nodig

Visie en Tips 2020

Visie en Tips 2020

Na de dalingen op financiële markten in december 2018 hebben de financiële markten per saldo in 2019 goed gepresteerd. Ondanks tal van onzekerheden: want er Brexit was een aanhoudend thema en de handelsoorlog is nog niet geslecht.  Met het nieuwe beleggingsjaar 2020 voor de boeg is het de grote vraag of deze zaken de gemoederen van beleggers bezig houden en markten doen stagneren óf zien beleggers het zonnig in en blijven zij belegd in aandelen nu centrale banken de rente toch laag blijven houden?

Wilt u weten of volgend jaar de zon weer gaat schijnen op de aandelenmarkten? En hoe u als belegger daarop kunt inspelen? Volg dan op woensdag 18 december het gratis DFT online seminar georganiseerd door BNP Paribas Markets.

De fundamentele beleggingsexperts Jim Tehupuring en Koen Bender samen met technisch analist Nico Bakker zullen hun licht laten schijnen op het verloop de aandelenmarkten in het komende jaar. Ook geven zij concreet aan welke aandelen volgens hen in 2020 kunnen gaan schitteren op de beurs.

Op woensdag 18 december 2019 om 20:00 uur zien wij u graag op het webinar ‘Visie en Tips 2020’ dat zal worden gepresenteerd door Janneke Willemse. U kunt rechtstreeks vragen stellen aan de experts.

 


woensdag

18

december 2019

Dit webinar heeft al plaatsgevonden, u dient ingelogd te zijn om het terug te kijken.