Terug Hulp nodig

Webinar / Summit 2Tokens

Let op: de Summit is Engelstalig

Tokens? Tokenisering? Heeft dat niet met blockchain te maken? Inderdaad. Alhoewel het gebruik van tokens terug gaat tot de oudheid, zorgt nieuwe technologie, zoals blockchain, dat de potentie van tokens verhoogd wordt. Token technologie biedt efficiĆ«ntere digitale oplossingen voor, onder andere,  bestaande financieringsmethodes (bijvoorbeeld crowdfunding, gefractioneerd eigendom) en de opkomst van geheel nieuwe modellen voor financiering en samenwerkingsvormen. Omdat tokens ook programmeerbaar zijn, biedt het nieuwe mogelijkheden voor bedrijven om flexibeler om te gaan met eigendom, stemrecht, dividend, en financiering.  

In de afgelopen 1.5 jaar heeft de 2Tokens stichting hard gewerkt aan het realiseren van verschillende tokeniseringsprojecten in Nederland en Europa. Dit werd gedaan in samenwerking met verschillende partijen, waaronder banken, ministeries, bedrijven, en instituten. Door middel van ronde-tafel-sessies, use-cases en webinars, heeft 2Tokens de technologie rondom tokenisering in de praktijk proberen te brengen en gedeeld met de wereld. Het succes van de use-cases en de ronde-tafel-sessies biedt inzicht in de potentie en de mogelijkheden voor deze technologie in Nederland en Europa.  

Op donderdag 8 oktober van 19:30 t/m 21:30 organiseert 2Tokens de 2Tokens Summit. Tijdens deze Engelstalige Summit, een interactieve webinar, zullen wij samen met bekende sprekers uit de wereld van tokenisering u meer vertellen over de staat van tokenisering in Nederland.  

Het Summit programma bestaat uit een mix van verschillende onderdelen. Zo zal er een onderdeel gaan over de bevindingen en aanbevelingen voor het gebruik van tokens in Europa, presenteren wij de Token Roadmap (een richtlijn voor het gebruik van tokens in Nederland), en worden onze use-cases verder uitgelicht.  

Schrijf je nu in via de aanmeld button op deze pagina. Wil je nog meer informatie, ga naar https://www.2tokens.org/2tokens-summit


donderdag

8

oktober 2020

Dit webinar heeft al plaatsgevonden, u dient ingelogd te zijn om het terug te kijken.