Terug Hulp nodig

Het voorjaar in met dé nieuwste kooptips op de Nederlandse beurs

Grote verschillen in rendement zien we dit jaar op de beurs tussen verschillende aandelen. Bedrijven die vorig jaar bijna begraven leken zijn dit jaar aan een enorme revival begonnen. Zo staan de aandelen van ABN AMRO en ING op ruim 30% winst en herstelt beurslieveling Shell met 24%. Aan de andere kant van het spectrum zien we Galapagos, Adyen en Just Eat Takeaway, die voorlopig lager noteren dan begin dit jaar.

De grote vraag is of deze verschuiving vanuit technologie aandelen naar waarde- cyclische aandelen tijdelijk is of zal aanhouden. Nico Inberg van De Aandeelhouder en Albert Jellema van ProBeleggen geven hun visie op deze ontwikkelingen op de beurs. Daarbij kijken ze terug op hun ideale opstelling voor de beleggingsportefeuille. Moeten ze aandelen wisselen of sturen ze dezelfde spelers het veld in?

Albert en Nico geven daarbij een aantal nieuwe kooptips. Welke aandelen en trends bieden nu het meeste perspectief op een goed rendement? Daarnaast nemen de heren een mooi rapport mee wat u gratis kunt aanvragen tijdens het webinar. Dit webinar is geschikt voor zowel de gevorderde en beginnende belegger.

Na afloop heeft u concrete beleggingstips op zak en weet u welke aandelen en trends volgens Nico en Albert gaan renderen in het voorjaar.

Schrijf u nú in voor het webinar ‘Het voorjaar in met dé nieuwste kooptips op de Nederlandse beurs’. Donderdagavond 25 maart 2021 om 20:00 uur. Let op: er is plek voor slechts 2600 deelnemers. Vol=Vol

Klik hier voor meer informatie over ProBeleggen
Klik hier voor meer informatie over DeAandeelHouder

donderdag

25

maart 2021

Dit webinar heeft al plaatsgevonden, u dient ingelogd te zijn om het terug te kijken.