Terug Hulp nodig

2021: Het einde in zicht. Kansen en Bedreigingen vanuit Technisch perspectief.

Geert-Jan Nikken van TradeIdee bekijkt in dit Webinar de markten door zijn technische bril. Opnieuw gaat de liniaal langs de hoofdmarkten zoals AEX, S&P500, EUR/USD, Goud en Bitcoin. Daarnaast zal Geert-Jan vanuit zijn discipline Technische Analyse een aantal Top-aandelen en Flop-aandelen bespreken. Maar dat is niet alles. In het webinar zullen de technische ideeën en visies vertaald worden naar concrete Turbo-Tips met Société Générale Turbo's. Binnen 1 uur ben je bijgepraat over de huidige kansen en bedreigingen in de markt. En dat allemaal in begrijpelijke taal met een vleugje humor.   

Kun je niet wachten tot 23 september? Kijk dan nu alvast op TradeIdee.nl voor een dagelijkse update over AEX, EUR/USD en S&P500 in de rubriek DailyDosis. Of doe kosteloos mee met de succesvolle Going Dutch Model-Portefeuille. Deze Turbo-Portefeuille speurt naar kansen, zowel Long als Short, op de Nederlandse markt. Je ontvangt via email of whatsapp een uitgewerkt en onderbouwd beleggingsidee vertaald naar een Turbo van Société Générale. Als je vanaf nu geen kansen meer wilt missen, stuur dan een email naar info@tradeidee.nl met de tekst: "Ik kijk alvast kosteloos mee!"  

 

Dit event wordt mogelijk gemaakt door Société Générale, uitgever van beursproducten zoals Turbo’s, Factors en Bonus Certificaten. Deze beursproducten worden genoteerd op de beurs van Euronext en kunnen via verschillende Nederlandse banken en brokers verhandeld worden. Onze producten zijn bedoeld voor de actieve doe-het-zelf belegger die een visie heeft op de markt. Ontdek nu het volledige aanbod beleggingsproducten aangeboden door Société Générale via www.sgbeurs.nl.   

Beleggen brengt risico's met zich mee, u kunt uw inleg verliezen. Deze producten kwalificeren als complexe producten en zijn bedoeld voor ervaren beleggers. De aanschaf van een financieel instrument kan een risico met zich meebrengen. Wij raden u daarom ten zeerste aan om de volledige productinformatie te lezen zoals opgenomen in de voorgeschreven documenten, zoals het prospectus of het essentiële informatiedocument. Deze documenten zijn terug te vinden via de website www.sgbeurs.nl op de productpagina van elk uitgegeven beursproduct onder “Documentatie”. De goedkeuring van het prospectus kan niet worden beschouwd als aanprijzing van de effecten. U staat op het punt een product te kopen dat niet eenvoudig en misschien moeilijk te begrijpen is. Dit is een reclame uiting.

donderdag

23

september 2021

Dit webinar heeft al plaatsgevonden, u dient ingelogd te zijn om het terug te kijken.