Terug Hulp nodig

DFT Online Seminar | Nieuw elan of doorkwakkelen? - Visie van BlackRock

DFT Online Seminar | Nieuw elan of doorkwakkelen? - Visie van BlackRock

Wat zijn de verwachtingen voor grondstoffen en valuta's en welke ontwikkelingen zijn er gaande in Europa, China, Amerika en opkomende markten? Zullen de nieuwe steunmaatregelen van de Europese Centrale Bank in de tweede helft van het jaar hun vruchten gaan afwerpen? En komen de aandelenmarkten verder op stoom na de eerdere terughoudendheid van beleggers? 

Fons Lute, beleggingsstrateeg bij BlackRock, geeft vanavond tijdens het DFT Online Seminar zijn visie op de vooruitzichten in de komende zes maanden. Voormalig DFT-coördinator Dick Hussaarts verzorgt de presentatie van het seminar.  

De aandelenmarkten gingen in het afgelopen half jaar enigszins gebukt onder de valutaonrust in de opkomende landen en de zorgen over een escalatie van het conflict tussen Oekraïne en Rusland. De recente steunacties van de Europese Centrale Bank met onder meer een verdere verlaging van het belangrijkste rentetarief wakkerden de risicobereidheid van beleggers echter weer aan. 

Lute zal aan de hand van drie scenario’s die hij tijdens het seminar ’Beleggen in 2014’ van eind vorig jaar al schetste, de beleggingsomgeving verder gaan verkennen. Hij zal aangeven welk scenario het meest waarschijnlijk is en per scenario de risico’s bespreken die nog roet in het eten kunnen gooien voor beleggers. 

Tijdens het online seminar kunt u live uw vragen stellen aan de experts. Deelname is gratis, maar inschrijven is vereist. 

donderdag

26

juni 2014

Dit webinar heeft al plaatsgevonden.