Terug Hulp nodig
DFT Seminar | Haal meer uit uw vermogen Wat is de invloed van inflatie op uw vermogen? En hoe werkt het rendement-op-rendement effect als u voor langere periode een vast bedrag opzij legt om mee te beleggen? De...

DFT Seminar | Haal meer uit uw vermogen

DFT Seminar | Haal meer uit uw vermogen

Wat is de invloed van inflatie op uw vermogen? En hoe werkt het rendement-op-rendement effect als u voor langere periode een vast bedrag opzij legt om mee te beleggen? Deze en vele andere vragen komen aan bod tijdens het DFT online seminar op woensdag 11 juni. Het webinar wordt gepresenteerd door Bob Hendriks en Paulo Varela Nunes, beiden van BlackRock, de grootste vermogensbeheerder ter wereld.  

Cash voelt ruim vijf jaar na de crisis nog steeds comfortabel. Bijna 80% van de ‘beleggingen’ van Nederlanders wordt in spaargeld aangehouden. Maar de spaarrente is laag en dat geldt ook voor de rendementen op veilig geachte staatsobligaties. De kans bestaat dat de inkomstendoelen niet worden gehaald met de bestaande aanpak.  

De experts van BlackRock bespreken tijdens het online seminar hoe een beleggingsstrategie die gericht is op het genereren van inkomsten werkt. Met welke beleggingsvormen haalt u uw doelen? Tevens komen de valkuilen van inkomen beleggen aan de orde. Natuurlijk bespreken zij ook concrete oplossingen die voor u  interessant kunnen zijn.

Het online seminar duurt van 20:00 tot 21:00 uur en is vanuit elke gewenste plek te volgen op uw pc of tablet. Ook kunt u live vragen stellen aan de experts.

Deelname is gratis, maar inschrijven is vereist.

woensdag

11

juni 2014

Dit webinar heeft al plaatsgevonden.