Terug Hulp nodig

DFT Online Seminar | Tips en Trucs voor stock picking

DFT Online Seminar | Tips en Trucs voor stock picking

Hoe kunt u als belegger bepalen of het Chinese bedrijf Alibaba dat binnenkort naar de beurs in New York gaat een koopkans is of juist moet worden vermeden? En wat betekent de aanhoudende oliedaling voor het sentiment? En waar liggen de risico’s en kansen bij een afsplitsing van Schotland?

Dat komt aan de orde op donderdag 18 september tijdens het gratis DFT Online Seminar met de Saxo bank-handelaren Sybren van der Hijden en Chris Jongbloed. Het seminar wordt gepresenteerd door voormalig DFT-coördinator Dick Hussaarts.

In het seminar delen Van der Hijden en Jongbloed hun tips, trucs en technieken voor stock picking die een cruciale rol spelen bij het bepalen waar de beste beleggingskansen liggen. Hoe selecteert u aandelen, valuta’s, indices en grondstoffen die het best gaan presteren?De beursexperts nemen onder meer het Chinese internetbedrijf Alibaba en grootaandeelhouder Yahoo onder de loep. Ook laten zij hun licht schijnen op de aanhoudende verzwakking van de olieprijs en wat de edelmetalen goud en zilver nog gaan doen.

Daarnaast laten de Saxo-handelaren hun licht schijnen over wat er gaat gebeuren met het Britse pond met het oog op het referendum in Schotland  en in hoeverre de euro verder omlaag wordt getrokken bij een monetaire verruiming van de ECB.

Schrijf u nu gratis in! 

donderdag

18

september 2014

Dit webinar heeft al plaatsgevonden.