Terug Hulp nodig
Dé kooplijst voor het najaar 2023 Het eerste halfjaar van 2023 verliep zeer voorspoedig voor de AEX-index. De hoofdgraadmeter in Amsterdam klom behoorlijk, maar de afgelopen periode is de volatiliteit toe...

Dé kooplijst voor het najaar 2023

Het eerste halfjaar van 2023 verliep zeer voorspoedig voor de AEX-index. De hoofdgraadmeter in Amsterdam klom behoorlijk, maar de afgelopen periode is de volatiliteit toegenomen en sloop de onzekerheid in de markten. We zien dan ook grote verschillen in rendement op de beurs tussen verschillende aandelen.

Wat mag u de komende periode verwachten?

John Beijer (BeursPro) zijn persoonlijke marktvisie op de vooruitzichten van de wereldwijde aandelenbeurzen, waaronder Wall Street, Europa en natuurlijk de Nederlandse beurs.

Daarnaast geeft hij aan welke fondsen er in uw portefeuille niet mogen ontbreken om in het najaar goed beslagen ten ijs te komen met tien concrete handelstips op Nederlandse aandelen. Het beschermen van uw portefeuille bij een eventuele verslechterde gang van zaken op de aandelenmarkten komt eveneens aan de orde. Daarnaast zal Christophe Cox (Société Générale) laten zien hoe beursproducten kunnen helpen bij het anticiperen op specifieke koersbewegingen of om zich in te dekken tegen mogelijke koersdalingen. Daarbij bespreekt hij de werking van deze producten en de bijbehorende risico's.

Tijdens dit seminar kunt u niet alleen naar de experts luisteren, maar zelf ook deelnemen aan verschillende polls, inzicht krijgen in de mening van andere beleggers over de huidige markt en al uw vragen stellen. Het seminar is geschikt voor zowel beginnende als gevorderde beleggers.

Na afloop heeft u 10 concrete beleggingstips op zak en weet u welke aandelen en trends volgens John Beijer kunnen gaan renderen dit najaar.

Mis deze kans niet om uw beleggingsportefeuille te versterken en schrijf u nu in voor het online seminar op donderdagavond 14 september 2023 om 20:00 uur. 

Klik hier voor meer informatie over Société Générale Beursproducten
Klik hier voor meer informatie over John Beijer en BeursPro

Dit event wordt mogelijk gemaakt door Société Générale, uitgever van beursproducten zoals Factors, Warrants, Certificaten, Trackers en Notes. Deze producten kunnen via verschillende Nederlandse banken en brokers verhandeld worden. Onze producten zijn bedoeld voor de actieve doe-het-zelf belegger die een visie heeft op de markt. Ontdek het volledige aanbod beleggingsproducten aangeboden door Société Générale via www.sgbeurs.nl.

 

Beleggen brengt risico's met zich mee, u kunt uw inleg verliezen. Deze producten kwalificeren als complexe producten en zijn bedoeld voor ervaren beleggers. De aanschaf van een financieel instrument kan een risico met zich meebrengen. Wij raden u daarom ten zeerste aan om de volledige productinformatie te lezen zoals opgenomen in de voorgeschreven documenten, zoals het prospectus of het essentiële informatiedocument. Deze documenten zijn terug te vinden via de website www.sgbeurs.nl op de productpagina van elk uitgegeven beursproduct onder “Documentatie”. De goedkeuring van het prospectus kan niet worden beschouwd als aanprijzing van de effecten. U staat op het punt een product te kopen dat niet eenvoudig en misschien moeilijk te begrijpen is. Reclame: dit online seminar is een commerciële uiting.

donderdag

14

september 2023

Dit webinar heeft al plaatsgevonden.