Terug Hulp nodig

Tien tips voor 2024 In samenwerking met Société Générale

Dé kooplijst voor 2024

2023 was een bijzonder jaar voor de aandelenmarkten. Hoewel de meeste indices een mooie plus lieten zien, waren het toch vooral de grote tech-aandelen die de kar trokken.

De financiële markten waren in de ban van inflatie en rente. Inmiddels lijkt de inflatiedruk af te nemen en verwachten analisten dat centrale banken het komende jaar de beleidsrente zullen verlagen. Verder lieten de beurzen een mooie rally zien eind 2023 en de vraag is natuurlijk: stijgen de beurzen door in het nieuwe jaar en zo ja, op welke aandelen moeten beleggers zich dan focussen?

Duik met ons mee in de vooruitzichten voor het nieuwe jaar tijdens dit boeiende webinar gepresenteerd door Nico Inberg van De Aandeelhouder in samenwerking met Société Générale. Leer wat ons te wachten staat in termen van rentebewegingen, alsook welke sectoren en aandelen onze aandacht verdienen in 2024.

Welke aandelen moet ik hebben?

Nico Inberg zal zijn persoonlijke visie delen over de vooruitzichten voor het komende beursjaar. Hiernaast zal hij 10 aandelen aanbevelen die niet mogen ontbreken in een breed gespreide aandelenportefeuille.

Daarnaast zal Christophe Cox (Société Générale) laten zien hoe beursproducten strategisch kunnen worden ingezet om proactief in te spelen op koersbewegingen of uw portefeuille bescherming te bieden tegen mogelijke koersdalingen. Hij zal de werking van deze producten en de daaraan verbonden risico’s verder toelichten.

Kijk tijdens dit interactieve seminar niet alleen maar naar de experts, maar neem ook deel aan verschillende polls, kom te weten hoe andere beleggers over de huidige markt denken en stel al uw vragen.

Of u nu een doorgewinterde belegger bent of net begint, met dit seminar start u geïnformeerd aan het nieuwe beleggingsjaar. Schrijf u in voor dit online seminar op donderdagavond 21 december om 20:00 uur. Tot dan!

Klik hier voor meer informatie over Société Générale Beursproducten
Klik hier voor meer informatie over DeAandeelhouder

Dit event wordt mogelijk gemaakt door Société Générale, uitgever van beursproducten zoals Factors, Warrants, Certificaten, Trackers en Notes. Deze producten kunnen via verschillende Nederlandse banken en brokers verhandeld worden. Onze producten zijn bedoeld voor de actieve doe-het-zelf belegger die een visie heeft op de markt. Ontdek het volledige aanbod beleggingsproducten aangeboden door Société Générale via www.sgbeurs.nl.

 

Beleggen brengt risico's met zich mee, u kunt uw inleg verliezen. Deze producten kwalificeren als complexe producten en zijn bedoeld voor ervaren beleggers. De aanschaf van een financieel instrument kan een risico met zich meebrengen. Wij raden u daarom ten zeerste aan om de volledige productinformatie te lezen zoals opgenomen in de voorgeschreven documenten, zoals het prospectus of het essentiële informatiedocument. Deze documenten zijn terug te vinden via de website www.sgbeurs.nl op de productpagina van elk uitgegeven beursproduct onder “Documentatie”. De goedkeuring van het prospectus kan niet worden beschouwd als aanprijzing van de effecten. U staat op het punt een product te kopen dat niet eenvoudig en misschien moeilijk te begrijpen is. Reclame: dit online seminar is een commerciële uiting.

donderdag

21

december 2023

Dit webinar heeft al plaatsgevonden, u dient ingelogd te zijn om het terug te kijken.