Terug Hulp nodig
DFT Online Seminar | Optimaliseer vermogen met beleggen Wilt u weten hoe beleggingen naast sparen op de lange termijn een bijdrage kunnen leveren aan het behalen van uw financiële doelen? En welke strategie die gericht is...

DFT Online Seminar | Optimaliseer vermogen met beleggen

DFT Online Seminar | Optimaliseer vermogen met beleggen

Wilt u weten hoe beleggingen naast sparen op de lange termijn een bijdrage kunnen leveren aan het behalen van uw financiële doelen? En welke strategie die gericht is op inkomensbeleggen daar het best bij past?

Volg dan vanavond het DFT Online Seminar gepresenteerd door Paulo Varela Nunes, Sales Director bij BlackRock, en voormalig DFT-coördinator Dick Hussaarts.

Uit onderzoek in opdracht van BlackRock komt naar voren dat veel Nederlanders een beperkt inzicht hebben in hoe inkomsten-genererende beleggingen voor hen kunnen werken, of waar ze alternatieve inkomstenbronnen kunnen vinden. Bovendien voelt spaargeld comfortabel. Bijna 80% van de ‘beleggingen’ van Nederlanders wordt in spaargeld aangehouden. Maar de spaarrente is laag en dat geldt ook voor de rendementen op veilig geachte staatsobligaties, waardoor spaargeld (al lange tijd) niet zoveel oplevert. 

Tijdens het seminar zal worden uitgelegd hoe beleggingen die inkomsten opbrengen een belangrijke bijdrage kunnen leveren aan het bereiken van uw financiële doelen. Omdat ze flexibel zijn en u de mogelijkheid bieden die inkomsten direct op te nemen of opnieuw te beleggen, zodat uw vermogen op termijn sterker kan groeien. Ook zal er aandacht zijn voor het online instrument dat BlackRock heeft ontwikkeld dat inzicht geeft in het beleggen voor inkomen. 

Natuurlijk bespreken Paulo en Dick ook concrete oplossingen die voor u interessant zouden kunnen zijn. Drie specifieke fondsen komen aan de orde die inspelen op het thema inkomsten: een Europees aandelenfonds, een wereldwijd aandelenfonds en een mix-fonds. Ook de valkuilen komen aan de orde. 

Graag tot vanavond! 

donderdag

20

november 2014

Dit webinar heeft al plaatsgevonden.