Terug Hulp nodig
DFT Online Seminar | Profiteren van een kwakkelende markt Aandelenmarkten hebben vanaf oktober 2014 tot april 2015 een mooie rit omhoog gemaakt. Daarna was er afwisselend sprake van stijgende en dan weer dalende markten. Hoe gaa...

DFT Online Seminar | Profiteren van een kwakkelende markt

DFT Online Seminar | Profiteren van een kwakkelende markt

Aandelenmarkten hebben vanaf oktober 2014 tot april 2015 een mooie rit omhoog gemaakt. Daarna was er afwisselend sprake van stijgende en dan weer dalende markten. Hoe gaat u daar mee om als belegger?

De Rendement Certificaten van BNP Paribas Markets bieden een interessant alternatief voor een directe belegging in aandelen ook bij een gelijkblijvende of zelfs beperkt dalende beurs.  
Dan vraagt u zich ook nog af: welke aandelen zouden beleggers dan kunnen overwegen als onderliggende waarde? Moet er gespreid worden over meerdere fondsen? Welke rendement bieden Certificaten en is er een goede verhouding tussen risico en rendement? 

Op deze vragen biedt Sem van Berkel jr, Sales Trader bij SEM.nl, een antwoord tijdens een het DFT Webinar op 26 oktober 2015, terwijl Rogier San Giorgi, productspecialist bij BNP Paribas Markets, de werking, voordelen, kosten en risico’s van Rendement Certificaten toelicht. 

Het gratis webinar gaat om 20:00 uur van start en zal duren tot 21.00 uur. U kunt zowel via tablet als pc het seminar volgen en LIVE vragen stellen aan de deskundigen. 

maandag

26

oktober 2015

Dit webinar heeft al plaatsgevonden.