Terug Hulp nodig
264 keer bekeken

Richting geven aan digitale transitie

 

WEGENS TECHNISCHE PROBLEMEN ZENDEN WIJ UIT VIA DE VOLGENDE LINK: https://vimeo.com/557116619/454be104a5 

 

Programma (onder voorbehoud):

Deze bijeenkomst staat in het teken kennisuitwisseling en reflectie aan de hand van:

- de publicatie Nederlandse Digitaliseringsstrategie 2021;

- de Nederlandse School voor Openbaar Bestuur (NSOB) publiceert een onderzoek naar de governance van het Nederlandse digitaliseringsbeleid;

- FreedomLab publiceert een toekomstverkenning van de ontwikkeling en inbedding van nieuwe technologie, met toekomstbeelden van de digitale transitie in 2030. 

Mede door de aanloop naar een nieuwe kabinetsformatie staat de toekomst van digitalisering politiek op de agenda. Hoe moet het toekomstige digitaliseringsbeleid worden vormgegeven, qua governance en qua inhoud? Welke vraagstukken komen op ons af, en wat vraagt dat van ons, van de politiek en van de maatschappij?  De publicatie  Nederlandse Digitaliseringsstrategie 2021 nodigt uit tot reflectie en nuance. We staan daarom graag samen met panelleden met u stil bij de thematiek. Een interessante discussie die u niet moet missen!

15.00 uur Welkom en korte introductie

15.05 uur Toelichting op het FreedomLab-rapport, door Arief Hühn

15.25 uur Toelichting NSOB-essay - Jorgen Schram

15.40 uur Panel- en chatdiscussie aan de hand van stellingen onder leiding van dagvoorzitter Arie van Bellen, Directeur ECP | Platform voor de InformatieSamenleving

16.55 uur Afronding

 

Aanmelden:

Dit webinar vindt plaats op 31 mei van 15.00 tot 17.00 uur. U kunt zich via de roze button aanmelden. Ongeveer twee dagen voor het event ontvangt u een herinnering met de toegangslink tot het uitzendplatform. 

maandag

31

mei 2021

Dit webinar heeft al plaatsgevonden, u dient ingelogd te zijn om het terug te kijken.