Terug Hulp nodig
248 keer terug gekeken

Brandwerendheid in de utiliteitsbouw

Brandwerendheid in de utiliteitsbouw

donderdag 10 november van 12.30 tot 13.30 uur

Brand is de schrik van elke ondernemer. De gevolgen kunnen ingrijpend zijn, niet alleen voor het bedrijfspand, maar ook voor de continuïteit van de onderneming. De brandveiligheidseisen van het Bouwbesluit zijn primair gericht op het veilig kunnen vluchten en het beheersbaar blijven van de brand. Dat maakt het beperken van omvang en schade een zaak van ontwerpers en bouwers.

Zaak van ontwerpers en bouwers
In dit webinar gaan we in op de soms ingewikkelde materie van brandveiligheid: de eisen aan een ontwerp voor een bedrijfspand, de eisen van de regelgever en verzekeraar, en oplossingen en materialen om de schade te beperken.  

De sprekers van dit webinar zijn:

Peter van Meerwijk van Design Engineering Contracting (DENC). Hij gaat in op de eisen die overheid, verzekeraar en opdrachtgever hebben bij (grote) bedrijfspanden.
Jeroen Stephan van S&W Consultancy. Hij gaat dieper in op de regelgeving: de lastige materie die het Bouwbesluit op dit onderdeel is, en de NEN6060 waarmee grotere compartimenten kunnen worden berekend.
Jan IJzerman van Xella. Hij gaat in op de rol van de leverancier als adviseur en technische oplossingen die voorhanden zijn.

donderdag

10

november 2016

Dit webinar heeft al plaatsgevonden, u dient ingelogd te zijn om het terug te kijken.