Terug Hulp nodig
224 keer terug gekeken

Concentrisch: voorkeur voor veiligheid

Concentrisch: voorkeur voor veiligheid

donderdag 11 mei, 12.30-13.30 uur

De concentrische rookgasafvoer is de nieuwe voorkeursoplossing voor een veilige gasinstallatie; één van de technische uitvloeisels uit het koolmonoxide-onderzoek van de Onderzoeksraad voor de Veiligheid. De gasinstallatie moet en kan veiliger, en daarvoor komt er in 2019 ook een verplichte erkenningsregeling. Het merendeel van de installatiebedrijven sluit de rookgasafvoer nu nog parallel aan, maar installateurs stappen momenteel massaal over. In dit webinar alle informatie over de praktische kant van deze trend: welke gevolgen heeft deze wijze van aansluiten, hoe werken de systemen? Hoe kunt u de veiligheid rondom de cv-ketel vergroten voor uw klanten? We delen ervaringen van installateurs die overstag zijn, en laten technisch specialisten aan het woord.

Sprekers bij dit webinar zijn:

Nick Lont, rayonmanager bij Ubbink. Hij adviseert in zijn rol opdrachtgevers en installateurs over rookgasafvoersystemen.
Wouter Voskuijl is eigenaar van installatiebedrijf De Elementen in Amsterdam, en ervaringsdeskundige op het gebied van aanleg en vervanging van rookgasafvoersystemen in de hoofdstad.
Luuc Lentink is categoriemanager bij Rensa en verantwoordelijk voor onder meer het assortiment van cv-ketels en rookgasafvoersystemen van de groothandel.

Presentatie:
Eddy Buiting, hoofdredacteur bij Eisma Bouwmedia

Dit webinar wordt georganiseerd in samenwerking met Rensa en Ubbink en is interessant voor: eigenaren, (hoofd)monteurs, werkvoorbereiders en inkopers van installatiebedrijven, en partijen die te maken hebben met de veiligheid rondom de cv-ketel.

donderdag

11

mei 2017

Dit webinar heeft al plaatsgevonden, u dient ingelogd te zijn om het terug te kijken.