Terug Hulp nodig
331 keer terug gekeken

BIM is wel/niet voor mij (gratis webinar)

BIM is wel/niet voor mij (gratis webinar)

dinsdag 2 december 2014, 12.30-13.30 uur

Mede mogelijk gemaakt door Xella

BIM lijkt het nieuwe toverwoord in de bouwsector. Als we met z’n allen maar gaan 'BIMMEN' gaan de faalkosten omlaag, wordt er eerder opgeleverd, gaan de winstmarges omhoog, ontstaan foutloze ontwerpen, verloopt het logistieke proces veel soepeler en zijn zelfs de meest complexe ontwerpdetails probleemloos te realiseren. Dat lijkt heel mooi, maar wat moet je als architect of dga van een klein of middelgroot bouwbedrijf doen om van BIM een succes te maken? Het webinar BIM geeft aan de hand van een paar praktijkvoorbeelden antwoord op deze en andere vragen.

Spreker_Peter_Dikker_120x90Zo zal Peter Dikker, dga van bouwbedrijf De Vree & Sliepen uit Tiel, vertellen waarom hij zeven jaar geleden begon te werken op basis van BIM en wat hij moest doen om van BIM in zijn organisatie een succes te maken. Spreker_Gyuszi_Florian_120x90Gyuszi Florian van ABTvertelt vanuit zijn eigen praktijkervaring wat er zoal komt kijken bij succesvol bouwkundig uitwerken van ruimtelijk complexe ontwerpen. Hij weet inmiddels dat BIM geen tovermiddel is, maar een geavanceerde 'tool' die zelfs de meest ingewikkelde aansluitingen van bijvoorbeeld prefab betonelementen mogelijk maakt.


Spreker_Nico_Vos_120x90De derde spreker is Nico Vos, BIM-Adviseur Xella Nederland BV. Xella investeert al geruime tijd in de ontwikkeling van BIM en is BIM-partner voor diverse bouwbedrijven.
Wie het BIM webinar volgt, weet in een tijdsbestek van een klein uur precies wat de toegevoegde waarde van deze werkmethode op de organisatie, ontwerppraktijk en uitvoering is. Aan de hand van deze kennis weet u direct of u wel of niet gaat BIMMEN.

dinsdag

2

december 2014

Dit webinar heeft al plaatsgevonden, u dient ingelogd te zijn om het terug te kijken.