Terug Hulp nodig

Rendement behalen met Bonus Certificaten?

Rendement behalen met Bonus Certificaten?

-- Advertorial --


Met de huidige marktomstandigheden waarbij de rente historisch laag is zoeken beleggers nieuwe manieren om rendement te behalen. Investeringsproducten zoals een Twin Win of Bonus Certificaten kunnen een alternatief zijn voor particuliere beleggers die slim rendement met risico willen combineren.

In dit online seminar, gepresenteerd door Christophe Cox van Commerzbank Beursproducten en Nico Inberg, zal meer informatie gegeven worden over de Bonus Certificaten en waarom beleggers dit beleggingsproduct in hun portefeuille kunnen gebruiken.

Bonus Certificaten zijn dynamische investeringsproducten uitgegeven door Commerzbank, die gebruikt kunnen worden om enerzijds rendement te behalen bij een stabiel blijvende markt, en anderzijds als beleggingsproduct te gebruiken om te profiteren van een stijgende markt met een voorwaardelijke bescherming tegen een koersdaling.

In dit seminar worden onder meer de volgende onderwerpen behandeld:

  • Hoe werkt een Bonus Certificaat?
  • Wat zijn de belangrijkste eigenschappen?
  • In welke marktsituaties kan ik er voordeel mee behalen?
  • Hoe ga ik er in de praktijk mee aan de slag?
  • Wat zijn de kosten & risico’s?


    Kosten: dit seminar is gratis
    Datum: dinsdag 15 november 2016
    Tijdstip: 20:00 tot 21:00 uur

    Over Commerzbank

    Commerzbank biedt verschillende beursgenoteerde beleggingsproducten aan: enerzijds hefboomproducten zoals Turbo’s en Factors, en anderzijds investeringsproducten zoals Bonus Certificaten en Twin Win Certificaten. Deze producten zijn net zoals aandelen of obligaties, eenvoudig aan te schaffen bij uw eigen bank of broker. Commerzbank zet zichzelf in de markt met een groot aanbod van innovatieve beursproducten, scherpe prijzen en elke dag nieuwe uitgiftes.

  • dinsdag

    15

    november 2016

    Dit webinar heeft al plaatsgevonden en is niet meer beschikbaar.