Terug Hulp nodig

OUTLOOK 2021 DEBAT

Onder leiding van Elianne Kuepers gaan de experts het debat aan hoe beleggers zich kunnen voorbereiden voor het beursjaar 2021.

Onder leiding van Elianne Kuepers gaan de experts het debat aan hoe beleggers zich kunnen voorbereiden voor het beursjaar 2021. Wordt 2021 het jaar van 'back to normal' of heeft de coronacrisis de zaken definitief veranderd? In een interactieve sessie van anderhalf uur, waar we ook de kijkers bij betrekken, bespreken we de lessen van het bijzondere beleggingsjaar 2020 en uiteraard de kansen voor het komende jaar. En uiteraard geeft iedere expert u zijn of haar tip voor 2021 mee.

Het panel bestaat uit:

- Martine Hafkamp (Fintessa Vermogensbeheer)

- Arend Jan Kamp (Beurscommentator IEX)

- Niels Koerts (IEX Beleggersdesk)

- Geert Jan Nikken (Leomont)

  

Bij Société Générale heeft u de keuze uit verschillende soorten beleggingsproducten zoals Turbo’s, Warrants, Factors, en Bonus Certificaten. Deze beursproducten worden genoteerd op de beurs van Euronext en kunnen via verschillende Nederlandse banken en brokers verhandeld worden. Onze producten zijn bedoeld voor de actieve doe-het-zelf belegger die een visie heeft op de markt. Ontdek nu het volledige aanbod beleggingsproducten aangeboden door Société Générale.

Dit event wordt mogelijk gemaakt door Société Générale, uitgever van beursproducten zoals Turbo’s, Factors en Certificaten. 

Voor meer informatie, klik hier

dinsdag

15

december 2020

Dit webinar heeft al plaatsgevonden, u dient ingelogd te zijn om het terug te kijken.