Terug Hulp nodig

Opnieuw klaar voor de toekomst

Door Monique Londema

Kansen en oplossingsrichtingen voor jouw hypotheekklanten van ongeveer 57 jaar en ouder  

Jij als adviseur herkent wellicht wel de vragen van jouw hypotheekklanten van ongeveer 57 jaar en ouder: hoe vul ik straks mijn inkomen aan als ik met pensioen ben? Kan ik mijn kind financieel helpen met de aankoop van zijn of haar woning? Kan ik op mijn leeftijd nog verhuizen, mijn wooncomfort verhogen met een verbouwing of mijn woning verduurzamen? Of vragen als: mijn hypotheek is bijna afgelost, wat kan ik nu het beste doen? Ik zit 10 jaar voor het einde van de looptijd van mijn hypotheek, wordt het sowieso niet eens tijd om mijn hypotheek en financiën onder de loep te nemen?   

Dit zijn behoeftes die spelen bij klanten die al aardig wat ervaring hebben met hypotheken en financiën en die al wat verder in hun hypotheeklooptijd zitten. Er is vaak ook overwaarde opgebouwd in de koopwoning. De behoefte aan advies wordt voor deze doelgroep alleen maar groter. 

Zijn deze vragen herkenbaar uit je eigen praktijk? Wil je weten hoe je op de behoeftes van deze potentiële klanten kunt inspelen? Meld je dan nu aan voor het online seminar met Monique Londema-  Federatief financieel planner. Zij helpt je in dit online seminar verder vooruit met oplossingsrichtingen voor deze specifieke doelgroep.

 

Aanmelden Online Seminar

Aanmelden is heel eenvoudig. Vul online het formulier in, u ontvangt dan een e-mail met een inlognaam en wachtwoord. Met deze gegevens logt u in voor de start van het seminar.

donderdag

5

maart 2020

Dit webinar heeft al plaatsgevonden en is niet meer beschikbaar.