Webinar overzicht Hulp nodig
De Grote Cryptoshow - Altcoins: move over bitcoin! Bitcoin, yesterday’s news!? De wereld is al weer verder getrokken en kijkt nu naar Ethereum, Ripple, en talloze andere cryptomunten. In de tweede Grote Cryptoshow van RTL...
1538 keer bekeken

De Grote Cryptoshow - Altcoins: move over bitcoin!

De Grote Cryptoshow - Altcoins: move over bitcoin!

Bitcoin, yesterday’s news!? De wereld is al weer verder getrokken en kijkt nu naar Ethereum, Ripple, en talloze andere cryptomunten. In de tweede Grote Cryptoshow van RTLZ kijken we naar deze zogenoemde altcoins. Hoe zit het met de platforms erachter, moet je instappen en zo ja, hoe doe je dat verstandig? En hoe zit het met die ICO’s (cryptobeursgangen) en het toezicht? Met erkende crypto-experts als Robert Reinder Nederhoed (Biccur.com), Paul Buitink (Reinvent.Money), Justin Bons (Cyber Capital) en Joost van der Plas (CryptoCrunch).

Let op: De eerste aflevering van de Grote Cryptoshow was een enorm succes. Hier inschrijven is beperkt, dus ben er snel bij. Mocht je hier te laat zijn: de stream zal ook te volgen zijn op rtlz.nl en Twitter, Facebook en Youtube. Maar dat is alleen de stream, vragen stellen en verdere interactie is daar niet mogelijk.

Dit RTL Z Online Seminar wordt mede mogelijk gemaakt door Cyber Capital, Investing in a digital future

dinsdag

30

januari 2018

Dit webinar heeft al plaatsgevonden.