Webinar overzicht Hulp nodig
Duurzaam werken: Hoe blijf je gelukkig en gezond aan het werk? Wat is duurzaam werken en hoe houd je dit vol? Ofwel: hoe zorgen we voor gezonde en gelukkige medewerkers, nu én straks? Mensen met meer werkplezier, een hogere productiv...
2792 keer bekeken

Duurzaam werken: Hoe blijf je gelukkig en gezond aan het werk?

Duurzaam werken: Hoe blijf je gelukkig en gezond aan het werk?

Wat is duurzaam werken en hoe houd je dit vol? Ofwel: hoe zorgen we voor gezonde en gelukkige medewerkers, nu én straks? Mensen met meer werkplezier, een hogere productiviteit én minder ziekteverzuim?

Dit en meer hoor je in het Z online seminar over duurzame inzetbaarheid in samenwerking met Open Universiteit. 

Organisaties en managers – maar ook werknemers zélf -, die echt werk maken van werken, kunnen er de vruchten van plukken. Dit online seminar is een prima opstap, dus: “tune in” en doe mee op 7 juni, want het raakt ons allemaal! Meld je aan voor dit gratis online seminar en stel al je vragen aan onze experts. 

Een webinar op de grens van management en psychologie
Werken: het is een belangrijk onderdeel van een mensenleven. Maar de arbeidsmarkt verandert snel en drastisch, wat flinke uitdagingen oplevert voor iedereen. Banen worden overbodig door robotisering en technologische ontwikkelingen.

Vaste banen zijn eerder uitzondering dan regel, zodat er vaker een beroep wordt gedaan op flexibiliteit. Én we moeten ook nog eens langer doorwerken en productief blijven. Hoe passen we ons optimaal aan, zodat we ondanks alle veranderingen toch gezond en gelukkig aan het werk blijven?

Leer van de experts
Prof. dr. Tinka van Vuuren, bijzonder hoogleraar Vitaliteitsmanagement, en prof. dr. Judith Semeijn, hoogleraar Duurzaam HRM en bijzonder hoogleraar Loopbaanmanagement, geven je in dit online seminar een wetenschappelijke kijk op duurzame inzetbaarheid. Ze gaan in op vragen als ‘Wat is duurzame inzetbaarheid en waarom is het belangrijk?’, ‘Hoe bevorder je vitaliteit?’, ‘Hoe speel je als bedrijf in op de veranderingen, wat zijn mogelijke oplossingen?’ en ‘Hoe houd ik de regie over mijn loopbaan?’.

Janneke Willemse presenteert het online seminar vanuit de RTLZ-studio. Het seminar biedt handvaten voor managers, organisaties én werknemers. Via de chat kun je vragen stellen en discussieer je mee over de drie kernwaarden van duurzame inzetbaarheid: een goed werkvermogen, een grote employability en een hoge vitaliteit.

Open Universiteit
De Open Universiteit houdt de vinger aan de pols. Onze opleidingen combineren kennis met actualiteit en helpen je de vertaalslag te maken van wetenschappelijk inzicht naar concrete oplossingen. Bij de Open Universiteit studeer je online. Waar en wanneer jij wilt. Met persoonlijk contact met docenten en medestudenten. En een erkende universitaire titel als bekroning.
Check www.ou.nl.

donderdag

7

juni 2018

Dit webinar heeft al plaatsgevonden.